Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

Beleef jouw American Dream in New York

  • Stedentrip
  • Verenigde Staten
prijs vanaf € 509 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.018
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Neem een hapje van The Big Apple: verblijf in een hotel nabij Times Square en ontdek het bruisende New York incl. retourvlucht

The Empire State, The Big Apple, The City That Never Sleeps - New York heeft veel namen en dat is niet voor niks! Deze metropool is namelijk een eindeloze bron van nieuwe ervaringen en heeft zoveel verschillende gezichten dat je hier nooit uitgekeken raakt. Een van de bekendste buurten, Manhattan, is een smeltkroes van cultuur, geschiedenis, culinaire verwennerij en shoppingplezier. Flaneer er over de iconische boulevards, bewonder de talloze neonlichten op Times Square, maak een wandeling in Central Park en ontdek de vele beroemde musea. Zoals Billy Joel zo mooi beschrijft, is een New York meer dan een stad; het is een gemoedstoestand.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 3, 4, 5, 6, 7 of 8 nachten in New York

  • Retourvlucht van naar New York JFK

  • Houd er rekening mee dat er mogelijk extra nachten zijn omwille van vluchten of transfers

I wanna be a part of it ...

New York, New York! Welkom in een unieke stad vol contrasten! Van het artistieke Greenwich Village, het hippe Soho en het beruchte Harlem tot het financiële mekka op Wall Street en de rijkelui aan de Upper East Side. Bewonder fenomenale kunstwerken in het MoMa, dineer in 'to die for' restaurants, flaneer over 5th Avenue en doe aan windowshopping bij de beroemde juwelier Tiffany's net als Audrey Hepburn in 'Breakfast at Tiffany's'. Ontspannen doe je in Central Park en tussen de rustige stadstuinen van de High Line. Kortom, New York heeft het allemaal: geweldige restaurants, gezellige bars, indrukwekkende musea, groene parken en unieke winkels. Welkom in The Big Apple!

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Onze tips
  • De kleinste kavel van New York

    In 1910 moesten veel gebouwen plaatsmaken voor bredere wegen, zo ook een appartementencomplex van landheer David Hess. Tijdens de overdracht werd een driehoekig stukje land vergeten. De familie Hess werd verzocht het alsnog in te leveren, maar weigerde. Nu vind je er nog steeds een tegel met mozaïek.

    Bezienswaardigheid Hess Triangle Bezienswaardigheid
  • New Yorkse trappen

    Beklim de nieuwste mijlpaal in NYC: het bijenkorfachtige kunstwerk 'Vessel' in de úpcoming' wijk Hudson Yards. Krijg een nieuw perspectief op de stad en de Hudson rivier vanaf de 2500 treden, plateaus en 16 verdiepingen waaruit deze creatie bestaat. Een fantastisch uitzicht staat je hier te wachten!

    Uitzichtpunt The Vessel Uitzichtpunt
  • De beste pizza in NY

    Pizza is een 'big deal' in New York! Een van de beste vind je bij Prince Street Pizza, waar locals én beroemdheden allemaal aan tafel schuiven om de Napolitaanse pizza's met verse mozzarella, tomatensaus en pepperoni te proeven. Je vindt de pizzeria in de buurt Nolita, wat staat voor 'North of Little Italy'.

    Italiaans restaurant Prince Street Pizza Italiaans restaurant
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Maaltijden
  • Transfer hotel-luchthaven-luchthaven
  • ESTA (elektronische reistoestemming)
  • eTA voor ong. €5,- online aan te vragen (bij een overstap in Canada)
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer krijgt een kind korting op het verblijf in het hotel, deze is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur Let op: Kinderen t/m 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Babybed

niet beschikbaar

Huisdieren

Niet toegestaan wegens vlucht

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Paspoort

Je paspoort dient gedurende de gehele reis in de Verenigde Staten geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken.

Let op: Indien je de Sudanese, Somalische, Iraanse, Jemenitische, Syrische of Libische nationaliteit hebt, wordt aangeraden voor het boeken bij het Ministerie van Buitenlandse zaken te checken of je de Verenigde Staten in mag reizen.

Vaccinaties

Er zijn geen vaccinaties nodig voor de Verenigde Staten. Raadpleeg je huisarts, de GGD of de website van de Rijksoverheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies.

Optie: toegang One World Oberservatory

Er zijn miljoenen dingen te beleven in New York, maar er is slechts één manier om echt alles in één keer te zien. Begin met het nemen van de lift naar de top van het hoogste gebouw in het westelijk halfrond en dat in minder dan 60 seconden! Eenmaal boven geniet je van een waanzinnig uitzicht en dat vanop de 102e verdieping. En als je geen last hebt van hoogtevrees kan je een blik naar beneden wagen want de vloer bestaat volledig uit glas!

Je hebt de mogelijkheid om op dag 2 het observatorium gedurende de volgende tijdsintervallen te bezoeken: 09:00 uur - 12:00 uur 12:00 uur- 17:00 uur 17:00 uur - 21:00 uur

Houd er rekening mee dat kinderen van 0-5 jaar gratis toegang hebben

Optie: toegang Gulliver's Gate

Krijg op dag 3 de hele wereld te zien maar dan in het klein! Gulliver's Gate is een unieke en speelse interpretatie van de echte wereld. Zo krijg je een miniatuurversie van Latijns-Amerika, het Midden-Oosten, Azië, Europa en natuurlijk New York zelf te zien.

Houd er rekening mee dat kinderen van 0-3 jaar gratis toegang hebben

Eventuele overstap Canada

Als je naar Canada gaat met het vliegtuig of een overstap hebt in Canada, dan heb je een Electronic Travel Authorisation (eTA) nodig. Deze kun je online aanvragen voor ongeveer €5,-. Het is aan te raden om deze zo vroeg mogelijk voor je reis aan te vragen. Let op: een eTA geeft je niet per definitie toegang tot Canada. De uiteindelijke beslissing ligt bij het Canadese grenspersoneel. Bezoek de website van de overheid of de ambassade van Canada voor meer informatie.