Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Activiteit inclusief

Magisch Londen met Harry Potter tour

  • Stedentrip
  • Verenigd Koninkrijk
prijs vanaf € 239 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 478
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek hoe de magische wereld van Harry Potter tot leven werd gebracht in de echte filmstudio’s! Incl. ticket voor de Warner Bros. Studio Tour London

Heb je het gevoel dat je toch niet helemaal thuishoort in de wereld van de Dreuzels? Heb je de Harry Potter films al zo vaak gezien dat je bijna alle dialogen uit je hoofd kent? Dan wordt het tijd dat je ontdekt hoe dit alles tot stand kwam! Verken de echte filmsets, kom oog in oog te staan met Aragog en nog zoveel meer. Een must voor elke fan wiens tweede thuis altijd Zweinstein zal blijven. Always.

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3, 4 of 5 nachten in Londen

  • Ontbijt

  • Ticket Warner Bros. Studio Tour - The Making of Harry Potter

De magische wereld van Harry Potter

Wacht jij ook nog steeds op je toelatingsbrief van Zweinstein? Maar weet je wel al in welk huis de Sorteerhoed je zal plaatsen? Tot het zover is, kun je je alvast volledig onderdompelen in de magische wereld van Harry Potter! Zodra de poorten van je geliefde school zich openen, begint een onvergetelijke ervaring. Neem plaats in de Grote Hal, wandel door het Verboden Bos en bewonder de details van de talloze originele kostuums en rekwisieten. Je kunt zelfs alvast je schoolspullen kopen op de Wegisweg: een toverstok bij Ollivander, een spreukenboek bij Klieder&Vlek en een fop-item bij de Tovertweeling Topfopshop. En als je dacht dat het vliegen op een bezemsteel het hoogtepunt was van je bezoek, dan staat er je op het einde nog een grote verrassing te wachten! Nadat je alles te weten bent gekomen over hoe deze magische wereld tot leven werd gebracht, kun je meteen je spreuken beginnen oefenen met je nieuwe toverstaf terwijl je sipt van een Boterbiertje. En dan? Dan is het tijd om Londen in te trekken en je snode plannen uit te voeren ...

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen t/m 15 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

De toeslag is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer mag een kind t/m 15 jaar korting gratis verblijven in dezelfde kamer.

Babybed

Gratis beschikbaar. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs

Huisdieren

Niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Informatie Studio Tour

Openingsuren: 08:30 uur - 22:00 uur

Route: neem de trein van Euston naar Watford Junction. Een enkele reis kost ca. € 12,20 per persoon. Met een Oystercard krijg je korting. Vanaf Watford Junction rijden er elke 15 minuten shuttlebussen naar de Studio Tour. Gelieve 45 minuten voor het tijdstip dat op je voucher staat te arriveren in Watford Junction en hou je ticket/ boekingsbevestiging bij de hand wanneer je de shuttlebus neemt. Een retourticket kost ca. € 2,90