Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Activiteit inclusief

Duik in de historie van Rome inclusief excursie

  • Stedentrip
  • Italië
prijs vanaf € 259 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 518
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek de geschiedenis van de Eeuwige Stad incl. excursie naar het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum en ontbijt

Rome werd niet gebouwd op één dag en dat zie je ook! In de Eeuwige Stad kun je historische constructies bewonderen die meer dan 2000 jaar oud zijn. Je vindt op elke straathoek wel architecturale schoonheden en andere verrassingen. Wandel door het park van Villa Borghese, bezoek de Sint-Pietersbasiliek, gooi een muntje in de Trevifontein en geniet van een overheerlijke 'gelato' terwijl je op een van de Spaanse Trappen zit. Tijdens je verblijf neem je ook deel aan een excursie waarbij je samen met een gids een bezoek brengt aan het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum. De Italiaanse hoofdstad is een schat aan verhalen, cultuur en gastronomische hoogstandjes. Benvenuto a Roma!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3, 4, 5, 6 of 7 nachten in Rome

  • Ontbijt

  • Excursie antiek Rome met gids: het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum

Rome, de Eeuwige Stad

De Italiaanse hoofdstad is een statige oude dame, die met een leeftijd van maar liefst 28 eeuwen heel wat boeiende verhalen te vertellen heeft. Ze zag Julius Caesar, Michelangelo en Leonardo Da Vinci allemaal de revue passeren. Die 28 eeuwen maken van Rome een echt openluchtmuseum! Achter elke straathoek ontdek je nieuwe tempels, theaters, barokkerken, renaissancepaleizen en andere overblijfsels uit die lange geschiedenis. Maar natuurlijk heeft Rome nog andere gezichten! Dat van een jonge en bruisende stad bijvoorbeeld, vol levendige bars en pleinen en gezellige winkelstraten. Of dat van een culinair walhalla, met haar fantastische pizzeria's, authentieke restaurants met gerechten uit grootmoeders keuken, en uiteraard: de beste wijnen ter wereld! (Her)ontdek het zelf allemaal op je volgende citytrip naar de Eeuwige Stad...

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Excursie antiek Rome: het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum

Op dag 2 ga je op excursie naar drie bekende bezienswaardigheden van het oude Rome. Je duikt in de Romeinse tijd wanneer je het Colosseum, de Palatijn en het Forum Romanum bezoekt. Je eerste stop is bij de grootste en best bewaarde triomfboog in Rome: de Boog van Constantijn. Daarna bezoek je het grootste amfitheater van de Romeinse wereld, waar je gids je vertelt over de dodelijke veldslagen die hier plaatsvonden. Je gaat verder naar de Palatijn, de thuisbasis van prominente burgers van het koninkrijk, waaronder de eerste Romeinse keizer Augustus. Vanaf hier kun je genieten van een adembenemend uitzicht op het Forum Romanum en Circus Maximus. De tour eindigt met een wandeling door het Forum Romanum, dat dienst deed als het politieke, sociale en economische centrum van het rijk. Onderweg vertelt de gids je over machtsstrijd, politieke intriges en het dagelijks leven van het Romeinse Rijk. Veel plezier!

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting: € 3,50 - €6,- per persoon per nacht (te betalen in het hotel)
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Maximaal 3 personen en 1 baby (0-2 jaar) per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden krijgen kinderen korting op hun verblijf. De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Babybed

Beschikbaar in het hotel. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs

Huisdieren

Niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Hotel Maison Colosseo

Verblijf je in Maison Colosseo en kom je later aan dan verwacht? Dan dien je dit door te geven aan de receptie via telefoon of e-mail. Voor check-ins na 20.00 uur wordt er €20,- per kamer in rekening gebracht en na 21.30 wordt dit verhoogd naar €30,- per kamer. Inchecken na 00.00 uur is niet mogelijk.