Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief

De hoogtepunten van historisch Praag

  • Stedentrip
  • Tsjechië
9 beoordelingen
prijs vanaf € 79 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 158
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Sprookjesachtige kastelen, gotische kathedralen, gezellige pleinen... Dat en meer biedt de parel aan de Moldau! Incl. ontbijt

Zo ergens in het midden van Europa ligt een betoverende stad aan de Moldau. Het is een Gouden Stad met honderd torens en evenveel charmante plekjes. Inderdaad, we hebben het over Praag! Deze prachtstad brengt je vast en zeker in vervoering. De imposante Karelsbrug, het beroemde astronomische uurwerk, de gezellige straatjes, de sprookjesachtige architectuur en ga zo maar door. Bovendien is het historische centrum UNESCO-Werelderfgoed. Het is dus haast onmogelijk om niet instant verliefd te worden op deze prachtige, levendige stad vol geschiedenis!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3, 4 of 5 nachten in Praag

  • Ontbijt

  • Upgrade naar executive room mogelijk

  • 1x fles wijn

  • Late check-out tot 13:00 uur

De hoogtepunten van Praag

Praag is een stad voor ontdekkingsreizigers. Wanneer de zon opkomt en de eerste lichtstralen reflecteren op het wateroppervlak van de Moldau, trek jij eropuit. Waar wil je vandaag heen? Ga je ronddwalen in de Praagse burcht, een van de grootste kasteelcomplexen ter wereld? Of maak je snel enkele foto's bij de Karelsbrug die gesierd wordt door beelden van heiligen en andere religieuze taferelen? Aan jou de keuze! Ga vervolgens naar het Oude Stadsplein en plof neer op een gezellig terrasje. Wanneer je terug wat energie hebt opgedaan, is het tijd om naar het beroemde astronomische uurwerk te kijken. Niet alleen het uur, maar ook de dag, de sterrentijd en de stand van maan en zon lees je hierop af. Of spring even binnen in de prachtige Strahovbibliotheek of het Joods Museum. Na een dag vol ontdekkingen heb je natuurlijk honger gekregen. Gelukkig laat Praag je op gastronomisch vlak ook niet in de steek! Strijk neer in een gezellig restaurantje en laat je verrassen door de plaatselijke keuken. Een bord guláš of een portie smažený sýr? Wij beginnen al te watertanden! Nadien trek je naar een cafeetje, waar je de plaatselijke bieren proeft! Na zdravi!

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Onze tips
  • Majestueus burchtencomplex

    De grootste burcht ter wereld is een bezoek meer dan waard! Beklim de Vituskathedraal voor een mooi uitzicht.

    Kasteel De Praagse burcht Kasteel
  • Tussen oud en nieuw

    De voetgangersbrug verbindt de oude met de nieuwe stad. Het beeld van Johannes van Nepomuk aanraken, schijnt geluk te brengen!

    Uitzichtpunt Karelsbrug Uitzichtpunt
  • Creatieve souvenirs

    Geen kitscherige "I Love Prague"-T-shirts, maar handgemaakte souvenirs! Hoge kwaliteit ontworpen door Tsjechische designers.

    Winkel Pragtique Winkel
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting € 0,80 per persoon per nacht (ter plaatse te betalen)
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Maximaal 3 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

100% op de hotelprijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer verblijven kinderen van 0 t.e.m. 2 jaar gratis in het hotel. Kinderen van 3 t.e.m. 12 jaar krijgen korting op de hotelprijs. Deze is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur en krijg je te zien in het boekingsproces.

Babybed

Gratis beschikbaar in het hotel. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek