Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Dubbele stedentrip: Wenen en Boedapest

  • Stedentrip
  • Oostenrijk, Hongarije
12 beoordelingen
prijs vanaf € 189 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 378
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek twee prachtige hoofdsteden tijdens één stedentrip incl. ontbijt en treinticket Wenen-Boedapest

Waarom één stad bezoeken als het er ook twee kunnen zijn. Helemáál als kiezen tussen twee steden heel lastig is. En dat is het geval bij Wenen en Boedapest. Gelukkig hoeft kiezen dan ook niet. Je stedentrip begint namelijk in het charmante Wenen, waarna je op de trein stapt richting bruisend Boedapest. In de eerste stad vind je prachtige bouwwerken, statige paleizen en hippe koffietentjes. In de tweede struin je door straten die worden omringd door fraaie gebouwen en kastelen, terwijl je aan de andere kant van de Donau juist weer een rustig heuvellandschap treft. Maak je klaar voor een dubbele stedentrip!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2 of 3 nachten in Wenen

  • 2 of 3 nachten in Boedapest

  • Ontbijt

  • 2e klas treinticket Wenen Centraal Station - Boedapest (Keleti)

Wenen en Boedapest

Ze hebben veel gemeen, deze parels van steden. Beide staan vol schitterende gebouwen, hebben een rijke geschiedenis en je vindt er ontelbaar veel winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Maar al struinend door de steden kom je erachter dat ze toch allebei een uniek karakter hebben. En dat het best wel moeilijk is om een favoriet te kiezen! Boedapest bestaat uit het heuvelachtige, rustige Boeda met het oude stadsgedeelte en de Burchtheuvel en het platte, levendige Pest met zijn hippe 'ruin bars' en het iconische parlementsgebouw. De twee delen zijn van elkaar gescheiden door de Donau, tevens het symbool van de stad. Het Oostenrijkse Wenen is vooral een stad van elegantie, klasse en grandeur, maar de stad laat ook graag haar hippe en moderne kant zien. Twee bijzondere steden, één trip. Geniet ervan!

Hotels

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over de hotels waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Reisdetails

Dag 1 & 2: Wenen

Je dubbele stedentrip begint in charmant Wenen. En dat betekent dat je moet beslissen bij welk prachtig gebouw je als eerste gaat poseren ... Dat wordt lastig, want schitterende gebouwen zijn er in overvloed! Statige paleizen bijvoorbeeld, maar ook gotische gebouwen en vele musea. Zo vergaap je je …

Lees meer

Dag 3 & 4: Boedapest

Na een treinreis (van zo'n 2,5 uur) kom je aan op de tweede bestemming: het bruisende Boedapest! Eenmaal ingecheckt in het hotel pak je de stadsplattegrond er even bij, zodat je precies weet wat je op je to do-lijstje moet zetten. En we kunnen je vertellen, deze lijst wordt lang! Een echte must see…

Lees meer
Onze tips
  • Rozen om op te eten

    In Boedapest smul je van overheerlijk ijs in de vorm van een roos. Een ware kunstvorm!

    IJs Gelarto Rosa IJs
  • Dineren met panoramisch uitzicht

    Terwijl je smult van Hongaarse specialiteiten word je getrakteerd op een schitterend uitzicht over de stad. Wie weet zakt de zon net onder de horizon om het geheel nog een tikkeltje romantischer te maken...

    Restaurant Búsuló Juhász Étterem Kft. Restaurant
  • Historische onderwijsinstelling

    De belangrijkste universiteit, geopend in 1884, is zeker een van de meest architectonisch indrukwekkende gebouwen in de stad. Het middelpunt is de prachtig vormgegeven arcade-binnenplaats, die de belangrijkste delen van het gebouw met elkaar verbindt. Je kunt meegaan met een rondleiding, maar zelf op ontdekkingstocht gaan is ook mogelijk.

    Universiteit Universiteit van Wenen Universiteit
  • De keizerlijke residentie

    Ben je ooit nieuwsgierig geweest hoe keizerin Sisi leefde in Wenen? De voormalige zomerresidentie van de Habsburgers zal sowieso indruk maken met de weelderige kamers in Rococo-stijl! In de beroemde Spiegelzaal trad Mozart zelfs op, op zesjarige leeftijd. Breng ook zeker een bezoekje aan de adembenemende tuin!

    Kasteel Schloss Schönbrunn Kasteel
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting ca. € 1,50 per persoon per nacht (ter plaatse te betalen)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Maximaal 2 personen per kamer.

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer krijgt een kind korting op het verblijf in het hotel, deze is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. Kinderen t/m 8 jaar slapen in het bed bij hun ouders of betaal voor een extra bed.

Babybed

Gratis beschikbaar in het hotel. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs

Huisdieren

Niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Treinticket

Bij deze reis is een treinreis van Wenen Centraal Station (Wien Hbf) naar Budapest-Keleti in tweede klasse inbegrepen. De reis duurt circa 2 uur en 40 minuten. De treintickets ontvang je samen met de reisdocumenten

De trein vertrekt normaal gezien om 13:30 uur Bij een verblijf van 4 nachten vindt de treinreis plaats op dag 3 Bij een verblijf van 6 nachten vindt de treinreis plaats op dag 4