Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Activiteit inclusief

Ontdek Rome met de fiets

  • Stedentrip
  • Italië
prijs vanaf € 269 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 538
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ervaar Rome op een actieve manier met een begeleide fietstocht langs bezienswaardigheden en mooie plekjes. Incl. hotel, ontbijt en fietstocht

Spring op de fiets en ervaar Rome op een leuke en levendige manier die net iets anders is dan anders. Geniet vanaf je trappers van de mooiste bezienswaardigheden van de stad vanuit plekken waar je met een traditionele sightseeingbus nooit zou komen. Fiets langs de trekpleister van Rome, oude monumenten en elegante pleinen en boulevards terwijl de gids je meer vertelt over de stad. Je maakt ook kennis met minder bekende delen van de stad en geheime plekjes die je in geen enkele reisgids tegenkomt. Dat zou je genoeg inspiratie moeten geven om de resterende dagen van je tripje onvergetelijk te maken. Rome is zo’n stad waar je nooit genoeg van krijgt!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3, 4, 5, 6 of 7 overnachtingen in Rome

  • Ontbijt

  • Fietstour met gids door Rome

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Fietstour met gids door Rome

Op dag 2 van je trip beleef je een leuke dag in Rome die net iets anders is dan anders. Samen met een Engelssprekende gids fiets je langs prachtige bezienswaardigheden waaronder het Colosseum, het Pantheon, het Forum Romanum en de gezellige wijk Trastevere. Je geniet onderweg van prachtige uitzichten. Verder fiets je ook door minder bekende straten en steegjes, terwijl je meer te horen krijgt over de unieke geschiedenis van Rome.

De rondleiding is inclusief fiets, helm (verplicht) en Engelssprekende gids. De fietstocht vindt plaats in een groep en duurt ca. 4 uur verdeeld over ca. 14 km. Je vertrekt tussen 08.45 en 16.00 uur, afhankelijk van de week en het seizoen. Gelieve uiterlijk 15 minuten voor vertrek aanwezig te zijn op de ontmoetingsplaats. De definitieve tijd wordt vermeld tijdens het boekingsproces en op de vouchers die je ontvangt bij je reisdocumenten.

In geval van officiële/openbare festiviteiten en gebeurtenissen in delen van het centrum van Rome, behoudt de leverancier het recht om een ​​of meer van de genoemde bezienswaardigheden te vervangen door alternatieve.

Houd er rekening mee dat kinderen jonger dan 9 jaar niet kunnen deelnemen en dat de tocht alleen doorgaat met een minimum van 4 deelnemers. Als er niet genoeg deelnemers zijn op jouw keuzetijd, wordt er een alternatieve tijd voorgesteld (uiterlijk 48 uur voor het geplande vertrek).

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting: ca. € 4,- p.p.p.n. (ter plekke te betalen)
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Max. 3 volwassenen en 1 kind van 9 -17 per kamer

Kinderen op reis

Houd er rekening mee dat deze reis niet geschikt is voor kinderen jonger dan 9 jaar

Single person surcharge

Single person supplements apply based on departure date and length of stay, please continue the booking process to see the final price

Huisdieren

Niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Fietstocht door Rome

Je ontvangt de voucher voor de fietstocht samen met je reisdocumenten. Druk de waardebon van thuis af en breng hem tijdens de reis naar de gids. Veel plezier!

Hotel Maison Colosseo

Verblijf je in Maison Colosseo en kom je later aan dan verwacht? Dan dien je dit door te geven aan de receptie via telefoon of e-mail. Voor check-ins na 20.00 uur wordt er €20,- per kamer in rekening gebracht en na 21.30 wordt dit verhoogd naar €30,- per kamer. Inchecken na 00.00 uur is niet mogelijk.