Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Paradijselijk Bali op je eigen tempo

  • Rondreis
  • Denpasar
prijs vanaf € 969 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.938
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek het paradijselijke Bali vanuit een hotel in Sanur incl. ontbijt, een massage, excursies, transfers en retourvlucht

Bali is een echt paradijs voor iedereen die houdt van prachtige stranden, helderblauwe zee, ongerepte natuur waar exotische dieren in het wild leven, indrukwekkende vulkanen en een fascinerende en kleurrijke cultuur. Tijdens deze reis op "The Smiling People's Island", kan je heerlijk luie dagen op het strand afwisselen met culturele dagexcursies naar enkele van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van het eiland. Je verblijft in de badplaats Sanur en afhankelijk van het aantal nachten dat je hebt gekozen, zijn er 3 of 5 excursies inbegrepen. Hieronder zie je een suggestie van hoe de reis eruit kan zien, maar je kan zelf kiezen welke dagen je op excursie wil gaan. Ontdek dus op je eigen tempo de hoogtepunten van het mysterieuze en paradijselijke Bali!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 7, 10, 12 of 14 nachten in The Alantara Sanur op Bali, Indonesië

  • Ontbijt

  • 90 minuten massage in het hotel (1 per persoon)

  • Dagelijkse afternoon tea in het hotel met Balinese drankjes

  • Bij een verblijf van 7 en 10 nachten zijn de volgende excursies inbegrepen: de schoonheid van Kintamani (hele dag), het mystieke Oost-Bali (hele dag) en oleh-oleh - ambachten en winkelen (halve dag)

  • Bij een verblijf van 12 en 14 nachten zijn de volgende excursies inbegrepen: de schoonheid van Kintamani (hele dag), zonsondergang over Tanah Lot (halve dag), het mysterie van Oost-Bali (hele dag), de magie van Noord-Bali (hele dag) en oleh-oleh - ambachten en winkelen (halve dag)

  • Transfer vliegveld-hotel-vliegveld

  • Retourvlucht van naar Kuta

  • Houd er rekening mee dat er mogelijk extra nachten zijn omwille van vluchten of transfers

Reisdetails

Dag 1: Sanur

Het volgende reisschema is slechts een voorbeeld van hoe je reis eruit kan zien wanneer je een verblijf van 14 nachten boekt. Bij aankomst in je hotel in de zonnige badplaats Sanur, word je opgewacht door onze partner, met wie je kan afspreken op welke dagen je de inbegrepen excursies wil laten pla…

Lees meer

Dag 2: De schoonheid van Kintamani

Op dag 2 kun je alvast aan je eerste excursie beginnen! Tijdens deze daguitstap krijg je een eerste, geweldige introductie tot het beste wat Bali te bieden heeft. Om 09:00 uur word je opgepikt door de gids en samen met de groep word je naar de eerste stop gebracht, waar je geniet van de beroemde Ba…

Lees meer

Dag 3 & 4: Sanur

Sanur ligt aan de Zuid-Oostkant van Bali en omvat een strand van 7 km, waar, langs de promenade, heel wat gezellige kraampjes, cafés of zogenaamde 'warungs' te vinden zijn. Dit zijn familiezaakjes waar je in een ontspannen sfeer kan genieten van een drankje en/of een maaltijd en dat voor een goede …

Lees meer

Dag 5: Het mystieke Oost-Bali

Na een paar ontspannende dagen heb je weer de mogelijkheid om op excursie te gaan. Deze keer trek je naar het Oosten van Bali. Dit stukje eiland is nog niet zo ontwikkeld als het zuidelijke deel en is daarom ideaal om 'off the beaten track' te gaan en de meer mysterieuze, religieuze en spirituele k…

Lees meer

Dag 6 & 7: Sanur

Dag 6 en 7 zijn vrij te besteden. De baai, waar Sanur ligt, wordt beschermd door een koraalrif en daarom is het water rustig en niet zo diep. Misschien wil je wel een paar watersporten uitproberen? Of wil je liever uitrusten en genieten van het zicht op de kleurrijke Balinese boten? Jij beslist!

Lees meer

Dag 8: De magie van Noord-Bali

Als je even genoeg hebt van je luie strandstoel, kun je gaan voor een dagexcursie naar het magische Noorden van Bali. Tijdens deze uitstap kom je langs groene rijstterrassen, serene kustlijnen en bergketens, heilige bronnen en watervallen. Eerst ga je naar de schilderachtige gebieden Pupuan en Anto…

Lees meer

Dag 9: Sanur

Op deze dag staat er niks op de planning, dus misschien is het tijd voor een traditionele Balinese massage? Bali is een waar paradijs op het vlak van wellness, gezondheid en verwennerij dus maak je klaar voor pure ontspanning!

Lees meer

Dag 10: Zonsondergang over Tanah Lot

Zonsondergangen op Bali zijn spectaculair en tijdens deze excursie krijg je een van de mooiste te zien. Je gaat al vroeg in de middag op pad en brengt een bezoek aan het tempelcomplex Mengwi en Taman Ayun, dat gebouwd werd in de 17e eeuw en dat omringd wordt door brede kanalen die de oceanen van de…

Lees meer

Dag 11 & 12: Sanur

Als je maar geen genoeg kan krijgen van al deze onvergetelijke ervaringen, kun je ook een aantal optionele excursies boeken om je vrije dagen in te vullen. Zo kun je bijvoorbeeld inzicht krijgen in het alledaagse leven op Bali door zelf te ervaren wat het is om als boer te werken op de rijstvelden.…

Lees meer

Dag 13: Oleh-oleh: ambachten en winkelen

Bali is naast een exotisch paradijs ook een paradijs voor winkelliefhebbers. Dat ontdek je tijdens deze excursie waarbij je volop de gelegenheid krijgt om een stukje Bali mee naar huis te nemen in de vorm van een 'oleh-oleh', het Indonesische woord voor souvenir. Rond de middag neemt de gids je ver…

Lees meer

Dag 14 & 15: Sanur en terugreis op dag 15

Je avontuur is helaas bijna ten einde. Geniet nog van de warme zon, waag nog een laatste duik in het helderblauwe water en proef voor een laatste keer de échte Nasi goreng want op dag 15 word je opgepikt aan het hotel en naar het vliegveld gebracht. Hier stap je op het vliegtuig naar huis maar wees…

Lees meer
Optionele excursies

Als je je reis nog spectaculairder wil maken, kan je de volgende optionele excursies boeken. Je kan echter maar 1 excursie per dag boeken. Alle excursies kunnen geboekt en betaald worden tijdens het boekingsproces. Houd er rekening mee dat deze excursies in een groep plaatsvinden tussen de 2 en 30 personen. Alle excursies kunnen elke dag plaatsvinden en zijn inclusief vervoer, lunch en een Engelssprekende gids. Je ontvangt meer informatie over de optionele excursies samen met de reisdocumenten.

• Dagexcursie naar Ubud • Ga op excursie naar het weelderige Ubud en bezoek de beroemde markt. Onderweg passeer je groene rijstterrassen en enkele van de mooiste en oudste tempels van Bali.

• Ontdek het Balinese dagelijkse leven • Tijdens deze dagexcursie bezoek je eerst een plaatselijke school en een privéwoning voordat je, uitgerust met een hoed en een zeil, het leven als boer in de rijstvelden ervaart. Of is werken op de kokosnootplantage meer jouw ding?

•Mountainbiketocht op de vulkaan Batur • Observeer het alledaagse, lokale leven en geniet van het uitzicht op de Baturvulkaan vanaf de fiets. Rijd op een mountainbike door heuvelachtige landschappen en langs dorpjes, tempels, fauna en flora. Een avontuur voor natuurliefhebbers!

• Boottocht naar Nusa Penida • Nusa Penida is de grootste van de drie eilanden die voor de Zuid-Oostkust van Bali liggen. Ervaar de prachtige natuur en de zalige rust van het eiland terwijl je al snorkelend de zee verkent en uitrust op de paradijselijke stranden.

•Cruise met Hai kielboot naar Nusa Lembongan • Spring aan boord van de kielboot en ontdek het eiland Nusa Lembongan! Hier breng je de dag door naast en op het water: verken al snorkelend de onderwaterwereld, race over de golven met een bananenboot of rust lekker uit in een hangmat op het exotische zandstrand.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Eventuele fooien voor gidsen/ chauffeurs (het wordt aangeraden ca. € 3,- per excursie per persoon te geven)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 2 personen per Deluxe tweepersoonskamer Maximaal 2 personen per Suite

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Children discount

Deluxe Room: Child discounts only for minimum of 2 full paying persons: Children of 0-5 years old: will stay for free Suite Room: Child discounts only for minimum of 1 full paying person: Children of 0-5 years old: will stay for free Infants from 0 to 1 year receive a discount on the price of the flight ticket, but may not occupy a seat and may not carry checked-in luggage

Babybed

Niet beschikbaar. Kinderen krijgen echter wel korting op het verblijf in het hotel als we in hetzelfde bed slapen als de ouders

Huisdieren

Niet toegestaan wegens vlucht

Inbegrepen excursies

Als je een verblijf kiest van 7 of 10 nachten (exclusief nachten in het vliegtuig of op doorreis), zijn de volgende excursies inbegrepen: de schoonheid van Kintamani (hele dag), het mystieke Oost-Bali (hele dag) en oleh-oleh - ambachten en winkelen (halve dag)

Als je een verblijf kiest van 12 of 14 nachten (exclusief nachten in het vliegtuig of op doorreis) zijn volgende excursies inbegrepen: de schoonheid van Kintamani (hele dag), zonsondergang over Tanah Lot (halve dag), het mysterie van Oost-Bali (hele dag), de magie van Noord-Bali (hele dag) en oleh-oleh - ambachten en winkelen (halve dag)

Bij aankomst in het hotel word je opgewacht door onze partner, met wie je kan afspreken op welke dagen je de inbegrepen excursies wil laten plaatsvinden. Je bent dus vrij om te beslissen of je de voorgestelde planning wil volgen of dat je die zelf wil bepalen.

De excursies vinden plaats met een bus en in een groep van minimaal 2 en maximaal 30 personen. Iedere excursie wordt begeleidt door een Engelstalige gids

Inclusieve massage

Tijdens je verblijf, kan je genieten van een massage van 90 minuten (1 per persoon per verblijf). Wanneer je de massage wil krijgen, dien je vast te leggen bij aankomst in het hotel

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Vaccinaties

Wanneer je naar Indonesië reist, worden vaccinaties tegen Hepatitis A, DTP en Buiktyfus aanbevolen. Raadpleeg je huisarts, de GGD of de website van de Rijksoverheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies.

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in Indonesië nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken.

Reisschema

Als gevolg van onvoorziene omstandigheden kan het beschreven reisschema worden gewijzigd

Standaarden

In Indonesië kunnen andere standaarden gelden dan in Europa

Valuta

In Indonesië betaal je met de Indonesische Rupiah (IDR)

Wereldstekker

In Indonesië heb je geen wereldstekker nodig

Informatie groepsreizen

Tijdens deze reis kunnen het transport en de excursies in groep gebeuren. Houd er rekening mee dat de andere reizigers niet noodzakelijk Nederlanders zijn

Transport tussen vliegveld en hotel

Op het vliegveld van Bali zal de chauffeur je opwachten met een bordje met je naam erop.