Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief
  • Activiteit inclusief

Ervaar Marrakech vanuit een luxe riad

  • Stedentrip
  • 3, 4, 5 of 7 nachten
  • Marokko
14 beoordelingen
prijs vanaf € 329 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 658
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Verblijf in een luxueuze riad in de medina van Marrakech incl. ontbijt, toegangskaarten voor o.a. Majorelletuin en privétransfer

Als je het kloppende hart van Marokko nog nooit ontdekt hebt, is het tijd dat je jezelf trakteert op een citytrip naar deze magische stad. In Marrakech verblijf je in een luxueuze riad, een traditionele Marokkaanse woning met een kleine binnenplaats waar een waterpartij zorgt voor een oase van rust middenin de hectische stad. Tijdens je verblijf breng je ook een bezoek aan de betoverende, blauwe Majorelletuin, het Musée Berbère en het Yves Saint Laurent Museum. Beleef het magische Marrakech met zijn chaotische drukte, romantische dakterrassen, historische paleizen, tuinen en musea en dat met een vleugje luxe! Waar wacht je nog op?

Deze aanbieding is inclusief:
  • 3, 4, 5 of 7 nachten in een riad in Marrakech

  • Ontbijt

  • Combiticket Yves Saint Laurent Museum, Majorelletuin en Musée Berbère

  • Privétransfer luchthaven-hotel-luchthaven

Magisch Marrakech

Een bezoek aan Marrakech is een feest voor al je zintuigen. Geef je ogen de kost op het Djemaa el Fna plein. Overdag krioelt het er van de marktkramers die er letterlijk alles verkopen: van authentieke berbersieraden tot dromerige interieuraccessoires. 's Avonds verandert het plein in een heuse foodmarkt vol lekkernijen. Het is heerlijk om er rond te lopen en deze heerlijke mix van geuren, kleuren en smaken te ontdekken. Ga op avontuur in de souk, op zoek naar die ene prachtige leren tas. Of kom lekker tot rust in een echte hamam. Ook buiten de medina kun je veel pracht en praal ontdekken. Neem een kijkje in de Koutoubia-moskee, met zijn 69 meter hoge minaret die boven de stad uittorent. En dan heb je ook nog het Bahia Palace, een paleis in traditioneel Marokkaanse stijl, omringd door tropisch groen. Marrakech zal zeker weten je hart veroveren.

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Inbegrepen en optionele excursies

• Combiticket voor het Yves Saint Laurent Museum, de Majorelletuin en het Musée Berbère • Tijdens je verblijf krijg je een combiticket voor de beroemde Majorelletuin, het Musée Berbère en het Yves Saint Laurent Museum. De prachtige, botanische Majorelletuin werd ontworpen door een Franse kunstenaar in de jaren 1920 en het werd later eigendom van de legendarische modeontwerper Yves Saint Laurent. In de tuin bevindt zich het Musée Berbère en wat verderop vind je het Yves Saint Laurent Museum. Het ticket is geldig op dag 2 en is inclusief het vervoer van en naar de riad. Let op: Indien dag 2 op een woensdag valt, is het ticket enkel geldig op dag 3.

Als je de reis extra speciaal wilt maken, kun je optionele excursies boeken. Deze vinden allemaal dagelijks plaats (de ballonvlucht is echter afhankelijk van het weer). De excursies worden geboekt en betaald tijdens het boekingsproces.

• Marokkaanse kookworkshop • Maak kennis met de Marokkaanse keuken tijdens een kookworkshop! Samen met de chef ga je eerst op zoek naar verse ingrediënten en specerijen om te kopen. Daarna keer je terug naar de keuken van de riad, waar je samen een heerlijke maaltijd klaarmaakt. Je wordt om ca. 10:30 uur opgepikt en de workshop duurt ca. 3 uur.

•Ballonvlucht over Marrakech met kamelentocht • Tijdens deze niet te missen belevenis zweef je over het voorgebergte van het Marokkaanse Atlasgebergte. Dit wordt gevolgd door een kamelentocht door de woestijn. Daarna keer je met de 4x4 terug naar Marrakech. De excursie begint om 05:00 uur en duurt ca. 4 uur, waarvan 40 minuten in de lucht. Houd er rekening mee dat de excursie mogelijk in groep plaatsvindt en dat deze niet aanbevolen wordt voor mensen met een slechte gezondheid en kinderen jonger dan 3 jaar. Indien het weer te slecht is, wordt de ballonvlucht uitgesteld (of eventueel terugbetaald). Inclusief transfer, ontbijt, kamelentocht en certificaat

• Dagexcursie naar de Ourikavallei • In het voorgebergte van het imposante Hoge Atlasgebergte vind je de Ourika Vallei. Je kunt hier genieten van uitgestrekte terrasvormige velden en beboste heuvellandschappen. De ideale achtergrond dus voor een hike! Bovendien vind je in het hart van de vallei de Sti Fadma, een reeks van 7 watervallen die uitmonden in de Ourika rivier. Als je deelneemt op maandag of vrijdag kun je bovendien de traditionele dorpsmarkt ontdekken. De excursie begint om 08:30 uur en duurt een volledige dag (ca. 8 uur). Houd er rekening mee dat het vervoer mogelijk gedeeld wordt met anderen. Exclusief gids en lunch

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Eventuele toeristenbelasting (ter plaatse te betalen in de riad)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Maximaal 2 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer krijgt een kind korting op het verblijf in het hotel, deze is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur

Babybed

Niet beschikbaar

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Vaccinaties

Wanneer je naar Marokko reist, worden vaccinaties tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio) en Hepatitis A aanbevolen. Raadpleeg je huisarts of de website van de overheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in Marokko nog minimaal 90 dagen geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Wanneer je met een Nederlands paspoort naar Marokko reist, is een visum niet vereist. Voor actuele informatie m.b.t. een visum adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Reisschema

Als gevolg van onvoorziene omstandigheden kan het beschreven reisschema worden gewijzigd

Standaarden

In Marokko kunnen andere standaarden gelden dan in Europa

Valuta

In Marokko betaal je met de Marokkaanse dirham (MAD)

Vergelijkbare accommodatie

Omdat we jou een zo goed mogelijke vakantie willen bezorgen, bieden we soms reizen aan met een selectie van hotels (allemaal met dezelfde sterrenclassificatie, pensionbasis, kamertype en locatie). Meestal verblijf je in het hotel dat in onze beschrijving staat, maar we kunnen niet altijd de exacte accommodatie garanderen zoals weergegeven op de website. Je ontvangt de definitieve accommodatie uiterlijk 7 dag voor vertrek.