Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Vietnam en Cambodja langs de Mekong

  • Rondreis
  • Vietnam, Cambodja
prijs vanaf € 1.359 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 2.718
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Reis door Vietnam en Cambodja incl. hotels met ontbijt, excursies inclusief boottocht op de Mekong en reis naar Angkor Wat, transport en retourvlucht

Ervaar Vietnam en Cambodja terwijl je langs de prachtige Mekong-rivier en door enkele van de mooiste landschappen ter wereld reist. Tijdens je trip ga je op een aantal excursies en duik je onder andere dieper in de geschiedenis van de landen in religieuze tempels en koninklijke paleizen. Met name het prachtige tempelcomplex Angkor Wat in Cambodja is een van de hoogtepunten van de rondreis. In de grote steden Ho Chi Minh-stad en Phnom Penh laat je je verleiden door de geur van lokale straatkeukens terwijl je de perfecte combinatie van het hectische stadsleven en een vriendelijke sfeer ervaart. Ga dit prachtige avontuur in Vietnam en Cambodja aan en laat je verrassen door de Zuidoost-Aziatische cultuur en de bevolking die je altijd begroet met een glimlach.

Deze aanbieding is inclusief:
  • Rondreis door Vietnam en Cambodja: 14 nachten

  • Met ontbijt

  • Excursie naar My Tho met een boottocht op de Mekong-rivier (dag 4)

  • Excursie naar de drijvende markt van Cai Rang (dag 5)

  • Fietstocht op Koh Trong (dag 9)

  • Rondleiding door de Angkor Wat-tempels (dag 12)

  • Engelssprekende gids tijdens de excursies

  • Alle transport tijdens de reis

  • Vlucht van naar Ho Chi Minh-stad en terug van Siem Reap naar

  • Houd er rekening mee dat er mogelijk een extra reisdag in het vliegtuig of onderweg is

Reisdetails

Dag 1-3: Ho Chi Minh City

Je Aziatische avontuur begint zodra je in Ho Chi Minh-stad landt. Op het vliegveld word je opgewacht door je chauffeur die je naar het eerste hotel van je trip brengt. Afhankelijk van wanneer je vliegtuig landt, heb je de mogelijkheid om de levendige stad meteen te verkennen. Proef heerlijk 'street…

Lees meer
Liberty Hotel Saigon Parkview  of vergelijkbaar

Dag 4-5: My Tho, Can Tho en Cai Rang

Op dag 4 word je na het ontbijt opgehaald bij het hotel en naar je volgende bestemming gebracht: Can Tho. De rit duurt ongeveer 4 uur, maar tijdens de rit kun je genieten van het uitzicht op de prachtige groene rijstvelden en de adembenemende Mekong-rivier. Je stopt ook in het dorp My Tho, waar je …

Lees meer
Nesta Cantho Hotel  of vergelijkbaar

Dag 6: Chau Doc

Begin dag 6 rustig voordat je naar Chau Doc reist. Rond het middaguur stap je in de bus. Ga voor een plek bij het raam als het kan, want het uitzicht onderweg is absoluut de moeite waard. Na aankomst wandel je naar het charmante rivierstadje Chau Doc, vlak bij de grens met Cambodja. Dit is een geze…

Lees meer
Chau Pho Hotel

Dag 7-8: Phnom Penh

De reis naar Phnom Penh begint na je ontbijt op dag 7, wanneer je wordt opgehaald bij het hotel. Het eerste deel van de reis is per speedboot. Vervolgens word je door je chauffeur bij de grens met Cambodja opgehaald en naar het hotel gereden. Welkom in de hoofdstad van Cambodja, Phnom Penh. Check i…

Lees meer
Cardamom Hotel & Apartment  of vergelijkbaar

Dag 9: Koh Trong

Op dag 9 reis je in de vroege ochtend (ongeveer om 07:00) met de lokale bus naar de provincie Kratie. Vanaf hier gaat de reis verder per veerboot en tuk-tuk naar het eiland Koh Trong, gelegen in het midden van de rivier de Mekong. Hier kun je het echte Cambodjaanse dagelijkse leven ervaren, en de r…

Lees meer
Homestay Koh Trong

Dag 10: Kratie

Nadat je op dag 10 van je ontbijt hebt genoten, gaat de reis per veerboot terug naar Kratie. Het stadje charmeert zijn bezoekers met zijn prachtige ligging aan de rivier en met de ontspannen sfeer die er hangt. Hier kun je een rustige dag doorbrengen en onder meer genieten van het uitzicht over de …

Lees meer
Mekong Dolphin Hotel

Dag 11-14: Siem Reap en Angkor Wat

De reis naar Siem Reap, de laatste bestemming van de rondreis, begint bij het hotel om 7:30 uur. De reis duurt ongeveer 10 uur. Een pittige trip kortom, maar je kunt onderweg wel wederom genieten van mooie uitzichten. Na aankomst in het hotel kun je uitrusten in de kamer of direct in het hectische …

Lees meer
G&Z Angkor Boutique  of vergelijkbaar
Optionele excursies

Als je je reis nog memorabeler wilt maken, kun je de volgende optionele excursies kopen. Alle excursies kunnen geboekt en betaald worden tijdens het boekingsproces. Houd er rekening mee dat de excursies kunnen worden gedeeld met andere reizigers.

• Met riksja door Ho Chi Minh-stad (dag 2) • Ervaar hoe de stad ontwaakt terwijl je een excursie maakt met een traditionele riksja door de straten van de stad. De tour begint om 07:30, en de volgende 3 uur passeer je de bloemenmarkt, Chinatown en de Thien Hau-pagode. Een unieke manier om de drukke stad te ervaren!

• Hoogtepunten van Ho Chi Minh (dag 2) • Ga met gids op een ca. 3 uur durende trip naar de beroemde bezienswaardigheden van Ho Chi Minh. Tijdens deze tour bezoek je alle parels van de stad met bezoeken aan het Reunion Palace, de Notre Dame-kathedraal, het oude postkantoor, het War Memorial Museum, tempels en ten slotte de grootste markt van de stad, de Ben Thanh-markt. De tour vertrekt om 13.30 uur en is inclusief transport.

• Excursie naar Cao Dai-tempel en Cu Chi-tunnels (dag 3) • Dompel je een dag lang onder in religie en geschiedenis met een bezoekje aan de Cao Dai-tempel, die met zijn kleurrijke draken bijna uit een Disney-film lijkt te komen. Je gaat ook naar de Cu Chi-tunnels, beroemd om de belangrijke rol die ze speelden in de Vietnam-oorlog. De tunnels bestaan ​​uit een 220 kilometer lang tunnelsysteem. Tijdens je bezoek krijg je inzicht in het ondergrondse leven tijdens de oorlog. Deze excursie duurt ongeveer 11 uur en is inclusief transport, gids, lunch en toegangsprijzen.

• Begeleide stadstour in Phnom Penh (dag 8) • Ontdek de belangrijkste bezienswaardigheden van Phnom Penh tijdens een rondleiding door de stad. Onderweg bezoek je het Koninklijk Paleis, de zilveren pagode en je gaat naar het Nationaal Museum, waar je de beste verzameling Khmer-kunst van het land ziet. Ook ga je naar het indrukwekkende Onafhankelijkheidsmonument en een lokale markt. Je luncht in een lokaal restaurant voordat je doorgaat naar Choeung Ek, waar de vele slachtoffers van de genocide in Cambodja herdacht worden. De reis duurt ongeveer 7 uur en is incl. vervoer, gids, ontbijt en toegangsprijzen.

• Begeleide stadstour in Kratie met dolfijnen spotten (dag 10) • Ervaar Kratie van zijn beste kant, namelijk langs de Mekong-rivier. Onderweg bewonder je de indrukwekkende 100-pijler pagode, die ook een revalidatiecentrum voor schildpadden herbergt. Rond lunchtijd krijg je de gelegenheid om een ​​lokale familie te ontmoeten en je eindigt de excursie met dolfijnen spotten. Als je geluk hebt, kun je 'Irrawaddy'-dolfijnen zien die verwant zijn aan orka's - er is geen betere manier om een ​​magische dag te beëindigen! De reis duurt ongeveer 9 uur en is incl. vervoer, gids, ontbijt en toegangsprijzen.

• Excursie naar de Banteay Srei-tempel en het 'Grand Circuit' van Angkor Wat (dag 13) • Kijk ernaar uit om nog wijzer te worden in de 'Tempel der Koningen' wanneer je de Banteay Srei-tempel en zijn fascinerende stenen beelden voor het eerst bezoekt. Volg na de lunch de 'Grand Circuit'-route van tempel naar tempel in het Angkor-gebied.

• Boottocht op Tonle Sap Lake (dag 14) • Je wordt opgehaald om 08:00, waarna je kunt genieten van een boottocht op Lake Tonle Sap. Tijdens de tour bezoek je een drijvend dorp. Je bezoekt ook het Art and Crafts Centre Les Artisans d 'Angkor, waar je sculpturen kunt zien die uit hout en uit steen zijn gehouwen.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Visumkosten in Cambodja
  • Fooi voor gidsen/chauffeurs (het wordt aanbevolen om ongeveer 3-5 USD per persoon per dag te geven)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal 3 volwassenen en 2 kinderen t/m 2 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer krijgt een kind t/m 11 jaar korting op het verblijf in het hotel, deze is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur

Let op: Kinderen t/m 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Babybed

Niet beschikbaar

Huisdieren

Niet toegestaan wegens vlucht

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in Vietnam en Cambodja nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Wanneer je met een Nederlands paspoort naar Vietnam reist, is een visum niet vereist als je er minder dan 15 dagen bent.

Om Cambodja in te mogen heb je wel een visum nodig. Deze kun je elektronisch aanvragen of bij aankomst in Cambodja. Vergeet niet om contante US Dollars (USD) en een pasfoto voor elke reiziger mee te nemen in dat geval.

Voor actuele informatie m.b.t. een visum adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken.

Vaccinaties

Wanneer je naar Vietnam en Cambodja reist, worden vaccinaties tegen tetanus, difterie en hepatitis A aanbevolen. Raadpleeg je huisarts, de GGD of de website van de Rijksoverheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Valuta

In Vietnam betaal je met de Vietnamese dong (VND) In Cambodja betaal je met de Cambodjaanse riel (KHR)

Groepsgrootte

Tijdens deze tour reis je met een groep van maximaal 25 personen. De andere reizigers in de groep zijn niet noodzakelijk Nederlanders.

Onvoorziene gebeurtenissen

Als gevolg van onvoorziene omstandigheden kan het beschreven reisschema worden gewijzigd

Standaarden

In Vietnam en Cambodja kunnen andere standaarden gelden dan in Europa

Vergelijkbare accommodatie

Omdat we jou een zo goed mogelijke vakantie willen bezorgen, bieden we soms reizen aan met een selectie van hotels (allemaal met dezelfde sterrenclassificatie, pensionbasis, kamertype en locatie). Meestal verblijf je in het hotel dat in onze beschrijving staat, maar we kunnen niet altijd de exacte accommodatie garanderen zoals weergegeven op de website. Je ontvangt de definitieve accommodatie uiterlijk 7 dagen voor vertrek.

Transport tussen vliegveld en hotel

Op Ho Chi Mihn City Airport wacht je chauffeur op je met een bord met je naam. Vervoer tussen de luchthaven en het hotel kan een groepsvervoer met andere reizigers zijn. Je ontvangt meer informatie over het transport samen met je reisdocumenten