• Accommodatie inclusief
 • Activiteit inclusief

Een romantisch uitje naar Venetië

 • Stedentrip
 • 2, 3, 4 of 5 nachten
 • Italië
Vanaf € 129
 • per persoon vanaf
 • gebaseerd op 2 personen
Al 25 keer geboekt

Incl. hotel met ontbijt en gondeltocht. Ga op een romantisch uitje voor 2, 3, 4 of 5 nachten in Venetië!

Ah, Venetië... de stad van de romantieke zielen, wiens naam alleen al 'la dolce vita' doet oproepen. Van de Brug der Zuchten tot het Dogepaleis, het prachtige Venetië wordt voor een paar dagen jouw thuis! Bovendien maakt een inbegrepen gondeltocht je romantische uitje helemaal compleet. Niets is beter dan een verblijf in deze prachtige Italiaanse stad om jouw hart en dat van je geliefde te verwarmen. Denk aan: heerlijke pastagerechten, lange wandelingen en culturele bezoeken. Je kunt niet anders dan in de wolken zijn over de charme en schoonheid die je in de stad van het water staat te wachten. Gaat jouw hart al sneller slaan?

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2, 3, 4 of 5 nachten in Venetië
 • Ontbijt
 • Gondeltocht (dag 2)
Romantisch Venetië

120 kleine eilandjes, 400 bruggen en 160 kanalen... En dit allemaal in één stad! We hebben het natuurlijk over Venetië, een stad die je gezien moet hebben. Stap aan boord van een gondel en bekijk met je eigen ogen de schoonheid van deze Italiaanse stad. Wandel over de beroemde Ponte di Rialto en breng een bezoekje aan de kleurrijke Rialtomarkt. Ook een wandeling over het San Marcoplein - waar de San Marcobasiliek zich bevindt - is zeker een aanrader. Slenter door de gezellige winkelstraten of drink een heerlijk glas Italiaanse wijn. Wat wil je nog meer?

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Inbegrepen excursie: Gondeltocht (dag 2)

Tijdens je verblijf krijg je de kans om deel te nemen aan een gondelvaart van ca. 30 minuten waarop je het Canal Grande op een traditionele en elegante manier bevaart. Ga aan boord van de gondel die zo typerend is om het Canal Grande via de kleine grachten te bereiken. Hier vaart de gondelier je langs majestueuze paleizen terwijl muzikanten en zangers de mooiste Italiaanse serenades opvoeren.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 10
 • Eventuele toeristenbelasting (ter plaatse te betalen)
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes Limited voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes Limited is geregistreerd in Engeland & Wales onder het nummer 07026107, gevestigd op 120 Holborn, Londen, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

COVID-19

Wegens de COVID-19 pandemie zijn er mogelijk extra veiligheidsmaatregelen van kracht op de bestemming waar je naartoe wilt reizen. Deze maatregelen kunnen op zeer korte termijn veranderen. Kijk daarom vlak voor vertrek na wat de maatregelen zijn in het land waar je naartoe gaat aan de hand van het overheidsadvies van Nederland.

Bezetting

Maximaal 4 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

Kinderkorting is afhankelijk van de gekozen vertrekdatum en de verblijfsduur
Verder in het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Babybed

Beschikbaar in sommige hotels. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs

Huisdieren

Niet toegestaan

Toegankelijkheid

Deze reis is niet rolstoeltoegankelijk

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 5 dagen voor vertrek