• Accommodatie inclusief
 • Activiteit inclusief

Verken de eilanden van Venetië

 • Stedentrip
 • 2, 3, 4 of 5 nachten
 • Italië
Vanaf € 109
 • per persoon vanaf
 • gebaseerd op 2 personen

Ontdek Venetië en de prachtige eilanden Murano, Burano en Torcello Incl. hotel met ontbijt en excursie

In Venetië vind je pure romantiek met de Brug der Zuchten, het San Marcoplein, het Dogepaleis maar ook de gondels, de steegjes waar je hand in hand doorheen kunt dwalen, het ijs en de Italiaanse lekkernijen. De ideale plek om samen met je geliefde te (her)ontdekken kortom. Tijdens dit tripje maak je verder ook kennis met de kleine eilanden om Venetië heen zoals Murano en Burano, beroemd om hun ambachten, maar ook Torcello. Boek dit tripje en laat je betoveren door de charme van Venetië. Voor je het weet heeft deze stad je hart veroverd!

Deze aanbieding is inclusief:
 • 2, 3, 4 of 5 nachten in Venetië
 • Ontbijt
 • Excursie naar Murano, Burano en Torcello
Romantisch Venetië

120 kleine eilandjes, 400 bruggen en 160 kanalen... En dit allemaal in één stad! We hebben het natuurlijk over Venetië, een stad die je gezien moet hebben. Stap aan boord van een gondel en bekijk met je eigen ogen de schoonheid van deze Italiaanse stad. Wandel over de beroemde Ponte di Rialto en breng een bezoekje aan de kleurrijke Rialtomarkt. Ook een wandeling over het San Marcoplein - waar de San Marcobasiliek zich bevindt - is zeker een aanrader. Slenter door de gezellige winkelstraten of drink een heerlijk glas Italiaanse wijn. Wat wil je nog meer?

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Inbegrepen excursies

Geniet van een bezoek aan de eilanden Murano, Burano en Torcello rondom Venetië.

Ontdek eerst Murano en zijn kleurrijke huizen. Dit eiland is beroemd om zijn vakmanschap en zijn glaswerk. Je brengt hier dan ook een bezoekje aan een glasfabriek. Reis vervolgens verder naar Burano, bekend om zijn kleurrijke vissershuizen, maar ook om het kant dat er wordt gemaakt. Er zijn veel kledingwinkels te vinden en verder kun je er overal lokale boterkoekjes kopen die "bussolai buranei" worden genoemd. Burano is ook de perfecte plek om te genieten van vers gevangen zeevruchten! Ontdek vervolgens Torcello, stiller dan de andere twee, maar net zo mooi.

Inbegrepen:

 • 10:00 uur opstappen in Cornoldi voor het eiland Murano. Daar heb je een stop van anderhalf uur met een bezoek aan een glasfabriek.
 • 12:00 uur: vertrek van Murano naar Burano. Daar breng je 2 uur door waarin je bijvoorbeeld kunt lunchen. De lunch is niet inbegrepen.
 • 14.30 uur: vertrek naar Torcello - stop ongeveer 1 uur
 • 15.45 uur: vertrek naar San Marco (Cornoldi) - terugkomst om ongeveer 16.45 uur
 • Groepsexcursie
 • Engelse gids
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
 • Boekingskosten € 10
 • Toeristenbelasting van ongeveer € 4,50 per persoon per nacht (ter plaatse te betalen)
Betaling

Als je deze reis minimaal 42 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes Limited voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes Limited is geregistreerd in Engeland & Wales onder het nummer 07026107, gevestigd op 120 Holborn, Londen, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

COVID-19

Wegens de COVID-19 pandemie zijn er mogelijk extra veiligheidsmaatregelen van kracht op de bestemming waar je naartoe wilt reizen. Deze maatregelen kunnen op zeer korte termijn veranderen. Kijk daarom vlak voor vertrek na wat de maatregelen zijn in het land waar je naartoe gaat aan de hand van het overheidsadvies van Nederland.

Bezetting

Max. 4 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

De toeslag voor één persoon is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis: ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Kinderkorting

De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien.

Huisdieren

Niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 5 dagen voor vertrek