Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Flight available
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief
  • Activiteit inclusief

Zon vangen op de eilanden van Malta

  • Anders
  • Qawra
4 beoordelingen
prijs vanaf € 349 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 698
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Geniet 5, 7, 10 of 14 nachten van de eilanden van Malta incl. ontbijt, bootexcursie naar de eilanden Gozo & Comino en opt. transfers en vluchten

Van prachtige kustlijnen tot oude steden met mooie smalle straatjes en kleine havens met vissersboten - je zult als vanzelf betoverd worden door het landschap dat Malta te bieden heeft. Om nog maar te zwijgen over het aangename klimaat, het hele jaar door! Wist je ook dat Malta maar liefst zeven eilanden heeft waarvan er drie bewoond zijn? Tijdens deze reis maak je natuurlijk kennis met het eiland Malta, maar je gaat ook op excursie naar twee andere eilanden: Gozo en Comino. Maak je klaar voor een onvergetelijke vakantie en geniet met volle teugen van de winterzon op Malta!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5, 7, 10 of 14 nachten op Malta

  • Ontbijt of optioneel halfpension (afhankelijk van het hotel waar je verblijft)

  • Excursie met boot naar Gozo en Comino

  • Retourvlucht van naar Malta

  • Vervoer tussen luchthaven en hotel

  • Of boek deze reis zonder vervoer en regel je eigen vluchten en transfer

Veelzijdig Malta

Waarom Malta de ideale vakantiebestemming is voor jong en oud? De gesproken taal is Engels, dus ook al is je woordenschat niet heel uitgebreid, toch kun je hier perfect communiceren met wie dan ook. Altijd leuk als je in een bar kennismaakt met een local. Daarnaast is het altijd heerlijk vertoeven op Malta, want hier heerst een mediterraan klimaat. Altijd zon en weinig regen, daar hebben wij niets op tegen! De kleurrijke onderwaterwereld nodigt uit tot snorkelen of duiken. Als laatste verrast Malta elke toerist met z'n schatten. Zo'n 7000 jaar aan beschaving heeft dit eiland vormgegeven en dat merk je aan de vele raadselachtige monumenten en het architectonisch erfgoed. Begint het ook al te kriebelen om te vertrekken?

Dolmen Hotel Malta

  • Hotel
  • Qawra, Malta
Lead

Het viersterren Dolmen Hotel Malta heeft een toplocatie aan zee, waardoor het gasten een spectaculair uitzicht biedt op St Paul's Bay. Deze door een familie gerunde accommodatie beschikt over zes zwembaden, uitgebreide terrassen, toegang tot een openbaar strand direct naast het hotel, en meerdere restaurants en bars ter plaatse om de honger te stillen. Dolmen Hotel Malta biedt ook een breed scala aan spa- en wellnessfaciliteiten om je volledig te laten ontspannen, evenals een casino, voor degenen die het geluk aan hun zijde hebben.

  • +12
Lees meer
Standard Inland View room

Standaardkamer met landzicht

Standard Seaview room lead

Standaardkamer met zeezicht

Superior Sea view

Superior kamer met zeezicht

Inbegrepen excursie

• Boottocht naar Gozo en Comino • Op dag 3 ga je aan boord van een catamaran voor een prachtige tocht. Het schip neemt je mee naar Gozo, maar eerst vaar je langs het eiland Comino met zijn fantastische oevers en grotten en het helderste water dat je ooit hebt gezien. Bij je aankomst in de haven van Mgarr op Gozo word je begroet door je chauffeur die je meeneemt over het eiland. Je brengt een bezoekje aan de Ta' Pinu basiliek en verder kom je langs aquaducten die hier zijn aangelegd door de Britten in de 19e eeuw en een bekend Christusbeeld. Verder brengt je een bezoek aan de hoofdstad van het eiland. Vervolgens vaar je naar de Blue Lagoon van Comino waar je kunt zwemmen. Deze boottocht neemt je mee naar de hoogtepunten van Gozo en Comino!

De excursie duurt ca. 8 uur en vindt plaats op de derde dag van de reis (onder voorbehoud van wijzigingen). Je ontvangt je voucher voor de excursie samen met je andere reisdocumenten. Geniet ervan! - Excl. transfer naar ontmoetingspunt, lunch en drankjes, entreegeld

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Eventuele toeristenbelasting (ter plaatse te betalen)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Max. 2 volwassenen en 1 baby (tot 1 jaar) per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien.

Baby's van 0 tot 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen eigen stoel in het vliegtuig toegewezen of ingecheckte bagage

Babybed

Niet beschikbaar

Huisdieren

Niet toegestaan

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek