Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Ontdek Phuket op je eigen tempo

  • Anders
  • Thailand
prijs vanaf € 1.479 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 2.958
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek een stukje paradijs in Thailand incl. verblijf in 4- of 5-sterrenhotel in Phuket, ontbijt, excursies, vervoer en vluchten.

Thailand is een waar vakantieparadijs. Witte zandstranden, palmbomen die zachtjes wiegen in de wind en ruige rotsen bedekt met weelderig groen - een achtergrond die werd gebruikt in de film 'The Beach' en in de James Bond-serie. Tijdens deze reis krijg je alle schoonheid van Phuket met je eigen ogen te zien op verschillende inbegrepen excursies. Ontdek de prachtige baai van Phang Nga met zijn 42 eilandjes, mangrovebossen en ruige kalkstenen kliffen met een diner bij zonsondergang en bezoek het levendige Phuket City, de indrukwekkende rotsformaties en het paradijselijke eiland Ko Phi Phi. Je kunt je reis ook aanvullen met extra optionele excursies. Geniet na een cultureel dagje uit of een ontspannende dag aan het strand van je knusse bed in een 4- of 5-sterrenhotel op een rustig plekje aan de oostkust van Phuket. Jouw vakantie, jouw tempo!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 7, 10, 12 of 14 nachten in een 4- of 5-sterren hotel in Phuket, Thailand

  • Ontbijt

  • Excursie Phi Phi Island, Maya, Bamboo Beach & Khai Island per speedboot incl. lunch

  • Privéstadstour Phuket City

  • Luxe cruise naar Coral Island en Racha Yai Island

  • Boottocht naar Phang Nga Bay, James Bond & Hong Lagoon incl. lunch

  • Verrassende extra´s in je hotel

  • Transfer vliegveld-hotel-vliegveld

  • Retourvlucht van naar Phuket

  • Houd er rekening mee dat er mogelijk een extra reisdag in het vliegtuig of onderweg is

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Reisdetails

Dag 1 & 2: Coral Island en Racha Yai Island

Welkom in Phuket! Het volgende reisschema is een voorbeeld van hoe je reis eruit kan zien - de partner zal je activiteiten op de beste manier organiseren, afhankelijk van de duur van je verblijf. Bij aankomst op de luchthaven van Phuket, haalt een chauffeur je op om je naar het hotel te brengen. Af…

Lees meer

Dag 3: Phuket City

Op dag 3 staat er nog een inbegrepen excursie op de planning - dit keer in Phuket City. Vandaag ontdek je de geweldige Chinees-Portugese architectuur in het oude Phuket en bezoek je de Chalong-tempel op weg naar het zuiden. Onderweg passeer je Rawai Beach met zijn Sea Gypsy Village en vismarkt. Ver…

Lees meer

Dag 4: Phuket

Dag 4 heb je vrij te besteden. Dankzij de rustige ligging van Phuket aan de oostkust kun je de hele dag ontspannen op het strand en volop genieten van de zon en de zee. In tegenstelling tot Patong aan de westkust van Phuket (ongeveer op 25 km afstand), heerst hier een aangename rustige sfeer. Natuu…

Lees meer

Dag 5: Phi Phi en Khai Nok Island

Op dag 5 word je na het ontbijt naar de aanlegsteiger van een speedboot gebracht om naar de droomeilanden Ko Phi Phi en Khai Nok Island te varen. Ervaar een onaangeroerde stilte en een natuur die maar op enkele plaatsen in de wereld te vinden is. Schilderachtige rotsformaties, een onvergetelijk pan…

Lees meer

Dag 6 - 8: Phang Nga Bay en Hong Lagoon

Na het ontbijt in het hotel bezoek je Phang Nga Bay en Hong Lagoon per boot. Een privéchauffeur haalt je op bij het hotel en brengt je naar het dok. Vanaf hier rijd je naar het Ao Phang Nga National Park. Al kanoënd verken je het prachtige landschap van Phang Nga Bay en het befaamde James Bond Isla…

Lees meer
Optionele excursies

Als je je reis nog memorabeler wilt maken, heb je de mogelijkheid om de volgende optionele excursies te boeken. Alle excursies kunnen worden geboekt en betaald tijdens het boekingsproces.

• Lame Promthep, Big Buddha en Botanische Tuin • Het uitkijkpunt Lame Promthep biedt een spectaculair panoramisch uitzicht. Bewonder de verschillende tinten blauw, van het kristalheldere zeewater tot het diepste blauw aan de horizon. Ga verder naar het 45 meter hoge Boeddhabeeld op de Nakkerd Hills tussen Chalong en Kata. De botanische tuin van Chalong verrast je met zijn kleurrijke bloemen en weelderige groen. De excursie is inclusief lunch en privéchauffeur en duurt ca. 4 uur. Om 9.30 uur word je opgehaald bij het hotel.

• Thaise kookworkshop • Ontrafel de geheimen van de traditionele Thaise keuken. In groep bereid je de gerechten en proef je ze natuurlijk ook. Na deze kookles beschik je over genoeg ervaring om ook het thuisfront te trakteren op authentiek Thais eten. De kookworkshop kan 's ochtends om 8:30 uur of 's middags om 13:30 uur plaatsvinden en duurt ca. 4 uur.

• Raften en ziplining in Phang Nga • Wissel Phuket af voor de prachtige natuur van Phang Nga met een avontuurlijke buitenactiviteit. Vaar in een raft over een rivier die dwars door een tropisch woud loopt en neem een duik in het water bij de waterval die je onderweg bezoekt. Deze excursie is inclusief een privétransfer en lunch.

• Tempeltour & Samed Nang Chee-uitkijkpunt in Phang Nga • Deze dagexcursie geeft je de kans om enkele van de beste tempels in Thailand te zien, evenals het iconische Samed Nang Chee-uitkijkpunt en de Phang Nga-baai. Deze tour is inclusief transfers en lunch.

• Drijvende markt & Sightseeingtour • Ervaar enkele van de unieke culturele hoogtepunten van Thailand tijdens deze tour, te beginnen met heerlijke verse zeevruchten bij de drijvende markt. Bekijk daarna meer van de fascinerende bezienswaardigheden van de regio, waaronder Wat Chalong, de belangrijkste tempel in Phuket, en het torenhoge 45 meter hoge Boeddhabeeld. Deze tour is inclusief transfers en lunch.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Fooi voor chauffeurs en gidsen (het wordt aanbevolen om ongeveer 4,- USD per dag te geven)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Max. 3 volwassenen en 1 baby tot 1 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalende volwassen per kamer kan een kind korting krijgen. De korting is afhankelijk van de geselecteerde reistijd en duur. Ga verder in het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien.

Let op: Kinderen t/m 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Babybed

Helaas niet beschikbaar

Toegankelijkheid

Helaas is deze reis niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan wegens vlucht

Transfer

Transfer van de luchthaven naar het hotel en terug, evenals transfers tussen de excursies en het hotel. De luchthaventransfer en de transfer op dag 3 naar beide excursies zijn privétransfers. Op dag 2 en 4 is er een groepstransfer.

Op de luchthaven wacht je chauffeur op je met een bordje met je naam. Je ontvangt meer informatie over het vervoer samen met je reisdocumenten

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in Thailand nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Als je een Nederlands paspoort hebt hoef je geen visum aan te vragen wanneer je minder dan 30 dagen in Thailand verblijft. Voor actuele informatie m.b.t. een visum adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Vaccinaties

Wanneer je naar Thailand reist, worden vaccinaties tegen difterie, tetanus en hepatitis A aanbevolen. Verder is het aan te raden om medicatie in te nemen om malaria te voorkomen. Raadpleeg je huisarts of de website van de overheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Reisschema

Als gevolg van onvoorziene omstandigheden kan het beschreven reisschema worden gewijzigd

Standaarden

In Thailand kunnen andere standaarden gelden dan in Europa

Valuta

In Thailand betaal je met de Thai Baht (THB)

Groepsreizen

Tijdens deze reis kunnen het vervoer en de excursies plaatsvinden in groep