Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Op avontuur in Zanzibar & Noord-Tanzania

  • Rondreis
  • Tanzania
prijs vanaf € 1.729 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 3.458
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Relax aan het strand op Zanzibar & ga op safari in Noord-Tanzania incl. excursies, hotels met maaltijden, transfers en heen- en terugvlucht.

Tijdens deze rondreis krijg je het beste van Tanzania te zien. Je begint je vakantie met een ontspannen verblijf in het tropische Zanzibar. Hier maak je lange wandelingen op het strand, baad je in de zon en laad je je batterijen weer volledig op. Tijdens het tweede deel van je reis begint het echte avontuur... Je gaat namelijk op een zoektocht naar de Big Five op het noordelijke Tanzaniaanse vasteland! Met wat geluk spot je boomklimmende leeuwen in Lake Manyara National Park tijdens een jeepsafari. Daarbij ga je hier ook glamoureus kamperen in een safaritentenkamp. Ontrafel alle geheimen van dit mysterieuze continent en maak een onvergetelijke reis. Begint het al te kriebelen?

Deze aanbieding is inclusief:
  • 10 of 14 nachten in Tanzania & Zanzibar

  • Ontbijt in de hotels

  • Halfpension (excl. drankjes) in het tentenkamp

  • Bezoek Masai market souvenirwinkel in Arusha

  • Excursie typisch Masaidorp Mto wa Mbu

  • Jeepsafari Lake Manyara National Park

  • Snorkelen bij Mnemba incl. lunch (enkel bij reis van 14 nachten)

  • Spice tour met traditionele lunch (enkel bij reis van 14 nachten)

  • Engelstalige gids tijdens de excursies

  • Alle transfers

  • Binnenlandse vlucht van Zanzibar Tanzania

  • Vlucht van naar Zanzibar Town en terug van Kilimanjaro naar

  • Houd er rekening mee dat er mogelijk extra nachten zijn omwille van vluchten of transfers

Dag 1-3: Zanzibar

Welkom op Zanzibar! Wanneer je landt op de luchthaven staat een chauffeur je al op te wachten. Hij brengt je naar je eerste hotel waar je even kunt uitrusten van de lange vlucht. De komende 3 dagen staan volledig in het teken van ontspanning, en dat in een paradijselijk decor. Heerlijk zonnen op he…

Lees meer
Zanzibar Bay Resort

Dag 4-9: Tanzania

Op dag 4 word je naar de luchthaven gebracht en vlieg je naar Kilimanjaro of Arusha (afhankelijk van de aankomsttijd). Je verruilt het eilandleven voor een heus avontuur op het vasteland van Tanzania. Onderweg bezoek je Masai market in Arusha (ca. 2 uur). Dit is een traditioneel souvenirswinkeltje.…

Lees meer
Africa Safari Lake Manyara

Dag 10: Arusha

In de ochtend van dag 10 kun je het rustig aan doen. Je wordt namelijk pas in de middag opgehaald om naar de volgende bestemming te gaan. Een rit van ongeveer 2 uur brengt je naar Arusha. Dit wordt ook wel de safarihoofdstad van de wereld genoemd omdat het dichtbij alle bekende safariparken van Tan…

Lees meer
Africa Safari Arusha

Dag 1-6: Zanzibar

Welkom op Zanzibar! Wanneer je landt op de luchthaven staat een chauffeur je al op te wachten. Hij brengt je naar je eerste hotel waar je even kunt uitrusten van de lange vlucht. De komende dagen staan volledig in het teken van ontspanning, en dat in een paradijselijk decor. Heerlijk zonnen op het …

Lees meer
Zanzibar Bay Resort

Dag 7: Stone Town

Op dag 7 verlaat je je eerste hotel en brengt een chauffeur je naar je volgende tussenstop: Stone Town, de hoofdstad van Zanzibar. Vroeger vond je hier een bloeiend handelscentrum waar specerijen en (helaas ook) slaven verhandeld werden. Stone Town heeft een belangrijke historische en artistieke wa…

Lees meer
Shaba Boutique Hotel

Dag 8-13: Tanzania

Op dag 8 word je naar de luchthaven gebracht en vlieg je naar Kilimanjaro of Arusha (afhankelijk van de aankomsttijd). Je verruilt het eilandleven voor een heus avontuur op het vasteland van Tanzania. Onderweg bezoek je Masai market in Arusha (ca. 2 uur). Dit is een traditioneel souvenirswinkeltje.…

Lees meer
Africa Safari Lake Manyara

Dag 14: Arusha

In de ochtend van dag 14 kun je het rustig aan doen. Je wordt namelijk pas in de middag opgehaald om naar de volgende bestemming te gaan. Een rit van ongeveer 2 uur brengt je naar Arusha. Dit wordt ook wel de safarihoofdstad van de wereld genoemd omdat het dichtbij alle bekende safariparken van Tan…

Lees meer
Africa Safari Arusha
Optionele excursies

Als je je reis nog memorabeler wil maken, kun je de volgende optionele excursies boeken. Alle excursies kunnen geboekt en betaald worden tijdens het boekingsproces. Alle excursies vinden plaats in groep en zijn inclusief gids.

Safari naar Ngorongoro (dag 8/9/10 bij de reis van 10 nachten) (dag 11/12/13 bij de reis van 14 nachten) De Ngorongoro-krater is met zijn 3 miljoen jaar 's werelds grootste, inactieve, intacte en ongevulde krater. Op de 8200 vierkante meter vulkaanoppervlakte leven verschillende dieren, waaronder zwarte neushoorns, leeuwen, olifanten, zebra's en hyena's. Inclusief Engelstalige gids, transfer en lunch.

Safari naar Taranagire (dag 8/9/10 bij de reis van 10 nachten) (dag 11/12/13 bij de reis van 14 nachten) Het Tarangire safaripark staat bekend om de vele olifanten, vogels en authentieke safarisfeer die er hangt. Het park dankt zijn naam aan de Tarangire-rivier die het park doorkruist en alle dieren voorziet van vers water. Inclusief Engelstalige gids, transfer en lunch.

Nachtsafari met jeep in Jangwani Corridor (nacht 7 - 10 bij de reis van 10 nachten) (nacht 10 - 13 bij de reis van 14 nachten) Deze safari is gericht op de nachtdieren, die overdag niet actief zijn. De 'bush' is een totaal andere wereld 's nachts. Je krijgt de kans om leeuwen, hyena's, uilen, evenals stekelvarkens en nijlpaarden uit het water te zien. Inclusief Engelstalige nachtranger en toegangskosten.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting 3,- USD per persoon per nacht (ter plaatse te betalen)
  • Visumkosten
  • Drankjes bij de maaltijden
  • Eventuele fooi voor chauffeurs en gidsen
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Max. 3 personen per tweepersoonskamer Max. 4 personen per familiekamer

Eenpersoonstoeslag

De toeslag is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

Let op: Kinderen t/m 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar hebben geen recht op een eigen stoel en ruimbagage in het vliegtuig

Babybed

Niet beschikbaar

Toegankelijkheid

Deze reis is helaas niet rolstoeltoegankelijk

Huisdieren

Niet toegestaan

Groep

Dit is een individuele reis. Alle inbegrepen en optionele excursies vinden echter plaats in een groep. De transfers zijn mogelijk gedeeld met andere reizigers

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Vaccinaties

Wanneer je naar Tanzania en Zanzibar reist, worden vaccinaties tegen gele koorts, DTP (Difterie, Tetanus, Polio), Hepatitis A en een cholerastempel aanbevolen. Raadpleeg je huisarts of de website van de overheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in Zanzibar nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Wanneer je met een Nederlands paspoort naar Tanzania en Zanzibar reist, is een visum vereist. Voor actuele informatie m.b.t. een visum adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Binnenlandse vluchten

De reisdocumenten voor de binnenlandse vlucht van Zanzibar naar de luchthaven van Kilimanjaro of de luchthaven van Arusha krijg je de avond voor vertrek. De bagage mag maximaal 20 kg wegen en de handbagage 5 kg

Standaarden

In Tanzania en Zanzibar kunnen andere standaarden gelden dan in Europa

Valuta

In Tanzania en Zanzibar betaal je met de Tanzaniaanse Shilling (TZS)