Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Droomvakantie op paradijselijk Mauritius

  • Anders
  • Mauritius
prijs vanaf € 849 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.698
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek de parelwitte stranden, rijke cultuur en indrukwekkende natuur van Mauritius incl. luxe hotel met catering en transfers

Beeld je in dat je met een cocktail in de hand en je voeten in het warme zand geniet van het uitzicht op de helderblauwe Indische Oceaan... Klinkt dat als de ideale vakantie? Ga dan naar het exotische Mauritius, waar je het hele jaar door vertoeft in een warm klimaat en geniet van zonnige dagen en warme, tropische avonden. Zonaanbidders zijn hier aan het juiste adres want hier kun je heerlijk ontspannen op het strand en afkoelen in het kristalheldere water. Avonturiers komen hier echter ook aan hun trekken dankzij de tropische regenwouden en prachtige koraalriffen die hier te ontdekken vallen. Bovendien word je verwend met een halfpension of all inclusive arrangement en ligt het paradijselijke strand vlak voor de deur van het hotel. Kortom, een vakantie in Mauritius is pure verwennerij voor lichaam én geest!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5, 7, 10 of 14 nachten in een luxe resort op Mauritius

  • Halfpension of all inclusive afhankelijk van het hotel (upgrade mogelijk)

  • Vervoer tussen luchthaven en hotel

Mauritius, paradijseiland in de Indische Oceaan

Midden in de Indische Oceaan ligt het tropische eiland Mauritius, door velen beschouwd als het paradijs op aarde (en het is niet moeilijk te begrijpen waarom). Naast luxe vakantieoorden zijn er ook schitterende stranden, een wonderlijke onderwaterwereld, indrukwekkende bergen en een regenwoud dat letterlijk bruist van het leven. Mauritius trekt al reizigers sinds de negende eeuw en heeft in de loop der jaren onder Nederlands, Frans en Brits bestuur gestaan voordat het in 1968 onafhankelijk werd. In de hoofdstad Port Louis kun je de levendige markten bezoeken en de prachtige kerk Reine de la Paix met haar drie meter hoge marmeren Mariabeeld bewonderen. Hoewel Mauritius iets minder dan een miljoen inwoners telt, biedt het een rijke en gevarieerde eetcultuur met invloeden uit Frankrijk, China en India, maar ook uit andere delen van de wereld. Met zoveel te bieden, beloven wij dat jouw vakantie in Mauritius een ervaring wordt die je nooit zult vergeten!

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Optionele excursies

Als je je reis nog spectaculairder wil maken, kun je de volgende optionele excursies boeken. Alle excursies kunnen geboekt en betaald worden tijdens het boekingsproces. Houd er rekening mee dat deze excursies in een groep kunnen plaatsvinden.

• Boottocht met catamaran naar Île aux Cerfs • Vaar langs de oostkust naar de indrukwekkende watervallen van de Grand River South East en het beroemde 'Robinson Crusoe- eiland', Île aux Cerfs. Onderweg kun je snorkelen in het turquoise water en kun je genieten van een BBQ-lunch aan boord van de catamaran. De excursie duurt ca. 7 uur en vindt plaats op maandag, donderdag en zaterdag. Inclusief transport en lunch met drankjes.

• Het schilderachtige zuiden van Mauritius (alleen mogelijk op dinsdagen) • Tijdens deze excursie ontdek je de natuurpracht in het zuiden van Mauritius. Samen met de gids bezoek je de krater van de vulkaan Trou aux Cerfs, het heilige meer Ganga Talao en het Black River National Park. Het hoogtepunt is echter de waterval en de zevenkleurige aarde in Chamarel, waar je ook geniet van een typisch Mauritiaanse lunch in een klein dorp. De excursie duurt ca. 7 uur en vindt iedere dinsdag plaats. Inclusief Engelssprekende gids, vervoer, entreeprijs en lunch.

• De hoogtepunten van Noord-Mauritius • Suikerproductie is diep geworteld in de geschiedenis en de identiteit van Mauritius. Je begint deze excursie dan ook met een bezoek aan l'Aventure du Sucre, waar je inzicht krijgt in de productie van het 'witte goud' volgens een eeuwenoude traditie. Daarna bezoek je de beroemde Red Roof kerk, Cap Malheureux en de kleurrijke Grand Baie Bazar, waar je op zoek kan gaan naar het perfecte souvenir. De middag breng je door op het exotische 'Bounty-strand' van Mont Choisy dat bekendstaat om zijn lokale flair. De excursie duurt ca. 7 uur en vindt alle dagen plaats. Inclusief Engelssprekende gids en transport.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Drankjes bij de inbegrepen maaltijden
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Max. 2 volwassenen en 1 kind

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien.

Kinderbed

Beschikbaar in het hotel. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs

Huisdieren

Niet toegestaan

Maaltijden

Halfpension of all inclusive is inbegrepen bij deze reis afhankelijk van het hotel. Het is mogelijk om te upgraden naar all inclusive tijdens het boekingsproces.

Spa

De spa is alleen toegankelijk voor personen van 18 jaar en ouder

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Valuta

Op Mauritius betaal je met de Mauritiaanse rupee (MUR)

Vliegveld transfer

Je chauffeur wacht op je op het vliegveld met een bord met jouw naam of jullie namen erop. Je ontvangt meer informatie hierover bij je reisdocumenten.

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst op Mauritius nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Wanneer je met een Nederlands paspoort naar Mauritius reist, is geen visum vereist bij een verblijf van maximaal 90 dagen. Je paspoort dient bij vertrek uit Mauritius nog minimaal 6 maanden geldig te zijn en te beschikken over minimaal 1 lege visumpagina. Voor actuele informatie m.b.t. visum en reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken.

Vaccinaties

Wanneer je naar Mauritius reist, worden vaccinaties tegen DTP (Difterie, Tetanus en Polio) en Hepatitis A aanbevolen