Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief
  • Activiteit inclusief

Verken Rhodos met een huurauto

  • Anders
  • Griekenland
prijs vanaf € 429 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 858
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Rhodos inclusief 4-sterrenhotel, ontbijt, huurauto, excursie naar het eiland Symi en retourvlucht

Alle zonaanbidders en cultuurliefhebbers verzamelen voor een heerlijke vakantie naar het eiland Rhodos! Volgens de legendes wees de oppergod Zeus dit eiland toe aan de zonnegod Helios. Geniet hier van de zee, maar ook van de bossen, olijfboomgaarden en sinaasappelboomgaarden waarmee het eiland bezaaid is. In het noorden van het eiland ligt de stad Rhodos, omsloten door de middeleeuwse stadsmuren en de zee. In deze stad is je 4-sterrenhotel gelegen vanuit waar je met je huurauto het hele eiland kunt verkennen. Een hoogtepunt staat in ieder geval sowieso al op je planning: de inbegrepen excursie naar Symi Island. Laat de wind door je haren gaan op de boot en geniet vervolgens van het kleurrijke eilandleven, een gastvrije sfeer en de traditionele tavernes op Symi. Natuur, cultuur en onvergetelijke roadtrips wachten op je. Daar kun je toch geen nee tegen zeggen?

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5, 7, 10 of 14 nachten op Rhodos

  • Met ontbijt (upgrade naar halfpension mogelijk in het Semiramis Hotel)

  • Excursie naar Symi Island

  • Huurauto

  • Retourvlucht van naar Rhodos

Veelzijdig Rhodos

Maar liefst dertig stranden, elf musea, vier kastelen, meer dan vijfendertig kerken en een prachtige natuur liggen op Rhodos klaar om door jou ontdekt te worden. Want naast zon, zee en strand - Rhodos is de meest zonzekere vakantiebestemming van Griekenland! - beschikt dit Griekse eiland over een rijk cultureel erfgoed. Bezoek eeuwenoude tempels, slenter door Middeleeuwse stadjes of laat je verrassen door Moeder Natuur tijdens een bezoek aan de Vlindervallei. Na een dagje cultuur keer je terug naar je hotel waar je neerploft op een van de zonnebedden. Zoek verkoeling in de helderblauwe zee, geniet van een lekkere Griekse salade en zak weg in een heerlijke strandstoel terwijl je wegdroomt met een goed boek. Als dat niet genieten is!

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Inbegrepen boottocht naar Symi

Ontdek kleurrijk Symi, een van de mooiste eilanden in de Egeïsche Zee. Je wordt hier verwelkomd door traditionele huizen in mooie kleuren, een pittoreske haven, een gezellige sfeer en gastvrije mensen. Allereerst bezoek je Gialos met zijn neoklassieke gebouwen en vervolgens ga je verder via de hoofdtrap Kali Strata naar het sfeervolle Chora. Verder neem je een kijkje bij het middeleeuwse kasteel. Vanaf daar heb je een prachtig uitzicht op de haven, de stad en de baai van Pedi. Dompel jezelf onder in de gastronomie van Symi en probeer de lokale gerechten in de tavernes.

De excursie duurt 9 tot 10 uur en is inclusief transfer van het hotel naar de haven en terug, gids, toeristenbelasting en overtocht per boot.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Brandstof voor de huurauto
  • Waarborg voor de huurauto
  • Mogelijke tolgelden en parkeerkosten
  • Toeristenbelasting €3,- per kamer per nacht (ter plaatse te betalen)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Huurauto

Er geldt een eigen risico in geval van schade aan of diefstal van de huurauto. Je dient hiervoor een waarborgsom te betalen bij het ophalen van de huurauto. Meer informatie hierover ontvang je in de reisbescheiden

Bezetting

Max. 2 volwassenen en 1 kind tot 6 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien.

Baby's van 0 tot 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen eigen stoel in het vliegtuig toegewezen of ingecheckte bagage

Babybed

Gratis beschikbaar in Elite Hotel, Beschikbaar voor €5,- per dag in Semiramis City Hotel

Toegankelijkheid

Deze reis is niet toegankelijk met een rolstoel

Huisdieren

Niet toegestaan wegens vlucht

Terugreis naar luchthaven

Plan genoeg tijd in voor de terugrit naar de luchthaven en het inleveren van de huurauto

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Groepsgrootte

Deze tour is individueel, maar het is mogelijk dat de excursie of de transfers in een groep plaatsvinden. Niet alle groepsleden zijn noodzakelijk Nederlands.

Parkeren

Je kunt gratis parkeren op openbare parkeerplaatsen bij het hotel (afhankelijk van beschikbaarheid)