Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Paradijselijk Bali op je eigen tempo

  • Anders
  • Indonesië
prijs vanaf € 589 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.178
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontdek het paradijselijke Bali incl. 4 of 5*-hotel met ontbijt, excursies en transfers

Bali is een echt paradijs voor iedereen die houdt van prachtige stranden, blauwe zee, ongerepte natuur waar exotische dieren in het wild leven en een fascinerende en kleurrijke cultuur. Tijdens deze reis op "The Smiling People's Island", kun je heerlijk luie dagen op het strand afwisselen met culturele dagexcursies naar enkele van de meest indrukwekkende bezienswaardigheden van het eiland. Je verblijft in prachtige hotels omringd door weelderige natuur in Sanur, Ubud of Jimbaran. Beleef ultieme ontspanning in de zuidelijke badplaats Sanur, vertoef in bruisend Ubud, het culturele centrum van Bali, of verblijf in het voormalige vissersdorp Jimbaran om de beste visrestaurants uit te proberen. Welke plek wordt jouw paradijs?

Deze aanbieding is inclusief:
  • 10, 12 of 14 nachten in een 4- of 5* hotel op Bali

  • Ontbijt

  • Privédagtour Kintamani (ca. 7 uur)

  • Privébezoek Tanah Lot tempel, Kawiluwith rijstterrassen en Pacung highland (ca. 8 uur)

  • Privétour oost Bali (ca. 8 uur): enkel bij een verblijf van 12 of 14 nachten op locatie of in het hotel

  • Engelssprekende gids (het is mogelijk om te upgraden naar een Nederlandstalige gids in het boekingsproces)

  • Transfer vliegveld-hotel-vliegveld

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Reisdetails

Dag 1 - 3: De schoonheid van Kintamani

Welkom op Bali! De komende 2 dagen kun je kennismaken met het gebied, de Indonesische keuken proeven en volop ontspannen op het strand of bij het zwembad.

Het volgende reisschema is een voorbeeld van hoe het verblijf van 12 nachten eruit kan zien. Bij aankomst in je hotel, word je opgewacht door…

Lees meer

Dag 4 - 6: Tanah Lot en Jatiluwih

Dag 4 en 5 zijn vrij te besteden. Misschien wil je wel een paar watersporten uitproberen? Of wil je liever uitrusten en genieten van het zicht op de kleurrijke Balinese boten? Jij beslist!

Op dag 6 staat je een onvergetelijke excursie te wachten. De eerste stop is de tempel van de zee, Tanah Lo…

Lees meer

Dag 7 - 12: Het mystieke Oost-Bali

Op dag 7 staat er niks op de planning, dus misschien is het tijd voor een traditionele Balinese massage? Bali is een waar paradijs op het vlak van wellness, gezondheid en verwennerij dus maak je klaar voor pure ontspanning!

Na een paar ontspannende dagen ga je weer op excursie. Bij een verblijf …

Lees meer
Optionele excursies

Als je je reis nog spectaculairder wil maken, kun je de volgende optionele excursies boeken. Alle excursies kunnen geboekt en betaald worden tijdens het boekingsproces. Alle excursies zijn inclusief gids en kunnen in groep plaatsvinden. Je ontvangt meer informatie over de optionele excursies samen met de reisdocumenten.

• Balinese kookles incl. marktbezoek • Leer de Balinese keuken kennen tijdens deze kookworkshop onder begeleiding van een chef. Waag jij je aan ikan pepes (vis gebakken in bananenschil) of bebek tutu (eend)? De volledige Balinese keukenervaring omvat het voorbereiden van ontbijt, lunch en diner, wat een hele dag in beslag kan nemen. Deze workshop bestaat echter uit modules zodat je zelf jouw kookles kunt samenstellen. Na afloop proef je van je eigen creatie en krijg je een certificaat mee naar huis. Incl. autovervoer en kookbenodigdheden.

• Bergfietstocht Kintamani • 's Ochtends word je bij je hotel opgehaald en naar Kintamani gebracht. Hier start je rond de middag aan een bergafwaartse fietstocht. Tijdens deze fietstocht krijg je de kans om het echte Bali te ontdekken! Op je mountainbike rijd je samen met de gids op een rustig tempo langs authentieke dorpjes en gevarieerde landschappen. Je daalt af naar een traditioneel dorp, waar je een ceremonie in een tempel kunt bijwonen, een praatje kunt maken met de bewoners of de lokale houtsnijders aan het werk kunt zien. Incl. autovervoer en lunch.

• Raften op de Ayung rivier • Houd je van spanning? Dan is deze excursie iets voor jou. 's Ochtends word je bij je hotel opgehaald voor een heus avontuur op de langste rivier van Bali. Samen met een team van professionals peddel je door kronkelende kloven langs weelderige jungles, watervallen en prachtige rijstterrassen. Na 2 uur waterplezier ga je weer aan land voor een hapje en een drankje. Incl. helm, zwemvest, veiligheidsinstructies, drankje en lunch.

• Trektocht Mount Batur bij zonsopgang • Voor deze excursie vertrek je rond 2:30 uur 's nachts voor een onvergetelijke trekking naar de berg Mount Batur die 1717 meter boven de zeespiegel ligt. Het verbluffende uitzicht en de schitterende zonsopgang die je hiervoor in ruil krijgt is het vroeg opstaan meer dan waard. Neem mee: stevige wandelschoenen, een ontbijtpakket (de dag voordien te bestellen bij het hotel), contant geld voor een warm drankje bij het uitkijkpunt.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Eventuele fooien voor gidsen / chauffeurs (het wordt aangeraden ca. € 10,- per dag te geven)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Maximaal 3 volwassenen en 1 baby t/m 4 jaar per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer krijgen kinderen korting op het verblijf in het hotel, deze is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Babybed

Niet beschikbaar

Huisdieren

Niet toegestaan

Inbegrepen excursies

Inbegrepen bij een verblijf 10 nachten (exclusief nachten in het vliegtuig): Dagtour Kintamani (ca. 7 uur) en bezoek Tanah Lot, Kawiluwith rijstterrassen en Pacung highland (ca. 8 uur).

Inbegrepen bij een verblijf van 12 of 14 nachten (exclusief nachten in het vliegtuig): Tour oost Bali (ca. 8 uur), dagtour Kintamani (ca. 7 uur) en bezoek Tanah Lot, Kawiluwith rijstterrassen en Pacung highland (ca. 8 uur).

Bij aankomst in het hotel word je opgewacht door onze partner, met wie je kunt afspreken op welke dagen je de inbegrepen excursies wil laten plaatsvinden. Je bent dus vrij om te beslissen of je de voorgestelde planning wil volgen of dat je die zelf wil bepalen.

Iedere excursie is privé en wordt begeleid door een gids die ook je chauffeur is.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in Indonesië nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Wanneer je met een Nederlands paspoort naar Indonesië reist, is een visum niet vereist als je minder dan 30 dagen reist. Voor actuele informatie m.b.t. een visum adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Vaccinaties

Wanneer je naar Indonesië reist, kunnen vaccinaties tegen difterie, tetanus en hepatitis A worden aanbevolen. Raadpleeg je huisarts of de website van de overheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Valuta

In Indonesië betaal je met de Indonesische Rupiah (IDR)

Groepsinformatie

Tijdens deze reis kunnen de optionele excursies in groep plaatsvinden. Houd er rekening mee dat de andere reizigers niet noodzakelijk Nederlands zijn

Reisschema

Als gevolg van onvoorziene omstandigheden kan het beschreven reisschema worden gewijzigd

Standaarden

In Indonesië kunnen andere standaarden gelden dan in Europa

Vervoer tussen luchthaven en hotel

Op de luchthaven van Bali zal de chauffeur je opwachten met een bordje met je naam erop. Je ontvangt meer informatie over het vervoer samen met je reisdocumenten