Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief

Wellness in prachtig Slovenië

  • Anders
  • Rimske Toplice
prijs vanaf € 429 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 858
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ontspan in Slovenië incl. verblijf in een 4-sterrenhotel met halfpension en toegang tot het wellnesscomplex Rimske Terme

Wat hebben de Romeinen, de zus van Napoleon en de keizer Ferdinand van Oostenrijk gemeen? Ze genoten allemaal van de wonderen van de thermale wateren van Rimske Terme in Slovenië. Met deze reis kun je zelf ervaren hoe heerlijk je hier kunt ontspannen. Je verblijft in een 4-sterrenresort met onbeperkte toegang tot alle thermale baden en sauna's in een prachtige natuurlijke omgeving in het hart van Slovenië. Het enige wat je hoeft te doen is je koffers inpakken en te doen zoals de Romeinen in hun tijd hier deden: genieten!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5, 7, 10 of 14 nachten in een 4-sterrenhotel in Rimske Toplice

  • Halfpension

  • Badjas en slippers voor de duur van je verblijf

  • Toegang tot het amusementsprogramma (wandelingen, excursies, nordic walking, wateraerobics, historische rondleidingen door de omgeving van het hotel)

  • 1 dag fietsverhuur (afhankelijk van beschikbaarheid)

  • Elke vrijdag- en zaterdagavond livemuziek

De helende kracht van Rimske Toplice

Slovenië is misschien niet de eerste plaats waarbij je denkt aan thermale wateren, maar tocht barst dit kleine land in Midden-Europa van de kuuroorden. Rimske Toplice betekent letterlijk vertaald zelfs 'Romeinse thermen'. De Romeinen konden eeuwen geleden de helende kracht van het kuuroord al waarderen. Archeologische vondsten zijn daarvan het bewijs. In de loop der jaren werden deze waterbronnen steeds populairder. In de 19e eeuw kwam veel adel hiernaartoe zoals prinses Victoria van Pruisen, de zus van Napoleon en keizer Ferdinand. Ontdek zelf de bijzondere werking van het water met een bezoekje aan dit kuuroord.

Het thermale water van Rimske Terme behoort tot het meest geneeskrachtige van het land. Het helpt namelijk bij de behandeling van dermatologische, orthopedische, reumatische, neurologische, gynaecologische, long- en zelfs luchtwegaandoeningen. De daadwerkelijke bronnen bevinden zich ongeveer 1000 meter onder het aardoppervlak en de watertemperatuur varieert van 36,3 °C voor de Romeinse bron tot 38,4 °C voor de Amajila-bron. Maar niet alleen deze baden hebben een helende werking, ook de natuur draagt zijn steentje bij - of eigenlijk haar machtige vegetatie in de vorm van exotische planten uit alle continenten van de wereld. Dit wordt afgewisseld met hoge bergen en steile hellingen waar wandelen een feestje is.

Hotel Rimski Dvor

  • Hotel
  • Rimske Toplice, Slovenië
Hotel pool

Dit 4-sterrenresort is prachtig gelegen in ongerept natuurgebied vol bossen. Je vindt hier onder andere maar liefst 450 m2 aan thermale baden die gebouwd zijn op de fundamenten van oude Romeinse baden, een panoramisch binnen- en buitenzwembad en een grote variëteit aan sauna's. Verder kun je in de schoonheidssalon tegen betaling genieten van allerlei behandelingen en massages. Ook is het hotel voorzien van een fitnessruimte, een café, twee restaurants en een bar. In de omgeving van het hotel kun je heerlijk fietsen en wandelen. Het kleine stadje Celje ligt op 24 km afstand, Maribor op 70 km afstand en Ljubjana op 90 km afstand.

  • +10
Lees meer
Twin Bedroom Hotel Rimski Dvor

Tweepersoonskamer Zdravil

Deze kamer is 25m2 groot met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. In de kamer vind je airconditioning, thee- en koffiefaciliteiten, een minibar, een kluis en gratis WiFi. De badkamer is voorzien van een bad en een douche, een föhn en gratis toiletartikelen.

Bedroom Rimski

Tweepersoonskamer Rimski

Deze kamer is 25m2 groot met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden. In de kamer vind je airconditioning, thee- en koffiefaciliteiten, een minibar, een kluis en gratis WiFi. De badkamer is voorzien van een bad en een douche, een föhn en gratis toiletartikelen.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting €2,50 p.p. per dag
  • Extra inschrijfgeld €3,- p.p.
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Maximaal 3 volwassenen of 2 volwassenen en 1 kind tot 12 jaar oud in een Zdravil tweepersoonskamer Maximaal 4 volwassenen of 2 volwassenen en 2 kinderen tot 12 jaar oud in een Rimski tweepersoonskamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden krijgen kinderen tussen 5 en 12 jaar oud 20% korting op hun verblijf. Kinderen onder de 5 jaar verblijven gratis in het hotel.

Babybed

Gratis beschikbaar in het hotel. Neem voorafgaand aan de boeking telefonisch contact op met onze vakantieadviseurs

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek