Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Activiteit inclusief

De vulkanische schoonheid van Lanzarote

  • Anders
  • Spanje
prijs vanaf € 569 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.138
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Verken het uiteenlopende vulkaanlandschap van Lanzarote incl. hotels met maaltijden en excursie

Welkom op Lanzarote, een van de meest diverse Canarische Eilanden. Dankzij zijn vulkanische oorsprong heeft Lanzarote een uiteenlopende natuur met lavavelden, wijnvalleien en veelzijdige stranden. Zo vind je er parelwitte zandstranden, maar ook bijzondere zwarte lavastranden. Bovendien geniet je tijdens deze reis van de vrijheid van een huurauto, zodat je in geen tijd op de mooiste plekjes van het eiland komt. De bijzondere lavagrotten Jameos del Agua, het groene meer van El Golfo en de Montañas del Fuego in het Timanfaya Nationaal Park zijn hier enkele van. Deze plekken en nog veel meer ga je tijdens een inbegrepen excursie bezoeken! Waar wacht je nog op?

Deze aanbieding is inclusief:
  • 7, 10 of 14 nachten op Lanzarote

  • All inclusive in Hotel Pocillos Playa

  • Halfpension excl. drankjes in Hotel The Volcán Lanzarote

  • Grand Tour Lanzarote

Zon, zee, strand en zoveel meer

Wist je dat Lanzarote de titel van "biosfeerreservaat" kreeg van UNESCO omdat het de economische ontwikkeling nog steeds heel goed kan combineren met het behoud van de natuur? En die is dan ook uniek: lavavelden, wijnvalleien en prachtige stranden... Tijdens je verblijf op Lanzarote mag je de stranden van Papagayo niet missen: tussen de kliffen zitten sublieme baaitjes met kristalhelder water en geheime stranden verborgen. Ook Playa Blanca, een klein vissersdorp aan de zuidkant van het eiland is een aanrader als je lekker wilt gaan eten en winkelen. Nog een idyllisch strand dat je niet mag missen is Playa Quemada, een zwart zandstrand van vulkanische oorsprong. Hier dicht bij ligt La Geria, een beschermd gebied waar heerlijke wijn gemaakt wordt die jij gaat proeven!

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Inbegrepen excursie

• Grand tour Lanzarote •

Tijdens deze Grand Tour bezoek je verschillende highlights van Lanzarote. Je begint bij Los Hervideros: indrukwekkende kliffen met ondergrondse grotten aan de zee. Vervolgens bezoek je de vulkanische rotswanden en het merkwaardige groene meer van El Golfo. Je gaat verder naar 'Las Montañas del Fuego' in het Nationale Park Timanfaya. Dit gebied werd getroffen door vulkanische uitbarstingen in de 18e eeuw en heeft daardoor nu een heel speciaal landschap met verschillende tinten oker en rood. Ook de bijzondere lavagrotten Jameos del Agua staan op de planning. Architect César Manrique liet hier kunst in de natuur bouwen door de grotten te verrijken met aangelegde waterbassins, tuinen, een restaurant en zelfs een auditorium. Daarbovenop maak je ook nog eens een kameelrit en geniet je van een wijnproeverij in het wijngebied La Geria!

De excursie is inclusief vervoer, lunch en gids en vindt plaats op woensdagen en vrijdagen. De uiteindelijke datum krijg je bevestigd samen met je reisdocumenten.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 13 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden per kamer: Kinderen jonger dan 2 jaar verblijven gratis in de hotels. Kinderen van 2 t/m 12 jaar krijgen 50% korting op de hotelprijs.

Huisdieren

Niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek