Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief
  • Huurauto inclusief

Stad, natuur en strand in Kroatië

  • Rondreis
  • Kroatië
prijs vanaf € 969 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 1.938
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Verken de stad, het binnenland en de kust van Kroatië tijdens deze rondreis incl. hotels met ontbijt, huurauto en heen- en terugvlucht.

Neem een duik in het heldere water van de Adriatische Zee, ga luieren op een kiezelstrand en verken historische steden zoals Zagreb en Split. Je begint je rondreis in de levendige hoofdstad van Kroatië, waar je barokke architectuur bewondert terwijl je door de met kasseien geplaveide straatjes wandelt. Het centrum van Zagreb bestaat uit de levendige benedenstad waar je veel winkels vind en de rustige bovenstad waar je tal van kunstgalerijen kunt bezoeken. Rijd verder met je huurauto door het binnenland en verwonder je over het groene landschap vol bergen, meren en watervallen. Tour verder langs de Dalmatische kust en ga op zoek naar ongerepte onbewoonde eilandjes. Ontdek de veelzijdigheid van Kroatië tijdens deze rondreis!

Deze aanbieding is inclusief:
  • Rondreis door Kroatië: 7, 10 of 12 nachten

  • Ontbijt

  • Huurauto

  • Vlucht van naar Zagreb en terug van Split naar

Hotels

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over de hotels waarin je zult verblijven te zien.

Reisdetails

Dag 1 & 2: Zagreb

Welkom in Kroatië, de 'parel van de Adriatische Zee'. Als je geland bent op de luchthaven haal je je huurauto op en vervolgens rijd je naar het eerste hotel van deze reis. Drop je koffers in je hotelkamer, rust eventjes uit en maak je daarna klaar om het bruisende Zagreb te ontdekken. Het Sint Marc…

Lees meer

Dag 3 & 4: Centraal-Kroatië

Vandaag rijd je in zuidelijke richting het binnenland van Kroatië in. Je verruilt de drukke stadssfeer voor rustgevende groene landschappen die aan een sprookje doen denken. Hier sta je gegarandeerd versteld van hoe prachtig en veelzijdig de natuur is. Denk aan de wondermooie watervallen, dichtbegr…

Lees meer

Dag 5 - 7: Dalmatië

Op naar Dalmatië, 'de kust met honderd eilanden'! Deze grillige kust, bestaat uit vele prachtige baaien, bergen, riffen en imposante rotsformaties die afsteken tegen het azuurblauwe water van de Adriatische Zee. Bovendien vind je er schitterende nationale parken zoals Nationaal Park Krka, de pracht…

Lees meer
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Waarborgsom, brandstofkosten, parkeerkosten, eventuele tolgelden en eenrichtingskosten voor de huurauto
  • Eventuele toeristenbelasting (ter plaatse te betalen in het hotel)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Huurauto

Er geldt een eigen risico in geval van schade aan of diefstal van de huurauto. Je dient hiervoor een waarborgsom te betalen bij het ophalen van de huurauto. Meer informatie hierover ontvang je in de reisbescheiden

Bezetting

Max. 2 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien.

Baby's van 0 tot 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen eigen stoel in het vliegtuig toegewezen of ingecheckte bagage

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Valuta

In Kroatië wordt er betaald met de Kroatische kuna