• Accommodatie inclusief
 • Transfer inclusief
 • Activiteit inclusief

Van Krakau naar Warschau met de trein

 • Stedentrip
 • 4, 6 of 8 nachten
 • Polen
Vanaf € 209
 • per persoon vanaf
 • gebaseerd op 2 personen

Ontdek de schoonheid van Polen in Krakau en Warschau! inclusief overnachtingen met ontbijt, treinticket en excursie naar Auschwitz

Het is moeilijk kiezen tussen de moderne flair van Warschau en de historie die voor het oprapen ligt in het oude stadscentrum van Krakau. Gelukkig hoef je geen keuze te maken, want tijdens deze reis bezoek je allebei deze Poolse pareltjes. De ultramoderne hoofdstad Warschau en de traditionele culturele stad Krakau bieden je alles wat je je maar kunt wensen op het gebied van citytrips. Je verplaatst je van de ene naar de andere stad met de trein en tijdens deze rit geniet je in alle rust van het schilderachtige Poolse landschap dat voorbijschiet. Pak je koffer, stap in het vliegtuig en maak een onvergetelijke dubbele citytrip.. Tijd om naar Polen te gaan!

Deze aanbieding is inclusief:
 • Citytrip Krakau en Warschau: 4, 6 of 8 nachten
 • Ontbijt
 • Excursie naar Auschwitz
 • Treinrit 2e klasse van Krakau naar Warschau

Hotels

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over de hotels waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Reisschema

Dag 1 & 2: De betoverende cultuurstad Krakau

Welkom in Krakau! Je begint je reis in de op één na grootste stad van Polen en brengt hier 2, 3 of 4 nachten door afhankelijk van de gehele duur van je reis. Krakau lijkt recht uit een sprookje te komen met het betoverende kasteel van Wawel dat hoog boven de stad uittorent. Volgens de legende wo… Lees meer

Dag 3 & 4: Moderne hoofdstad Warschau

Vanuit Krakau reis je verder met de trein naar de hoofdstad van Polen: Warschau. Tijdens de treinrit van 2 tot 3 uur geniet je van het uitzicht op het Poolse platteland vanuit je raam. Voor je het weet rijd je Warschau al binnen. Dwaal door het prachtige centrum van de Poolse hoofdstad, waar mid… Lees meer

Excursie Auschwitz-Birkenau

Tijdens deze excursie op dag 2 bezoek je een van de bekendste concentratiekampen ter wereld: het Auschwitz-Birkenau Staatsmuseum. In dit kamp stierven ca. 1,5 miljoen mensen onder het naziregime en dat maakt het een indrukwekkende plek waar je stil van wordt.

Tijdens de excursie krijg je eerst een documentaire te zien over de geschiedenis van concentratiekampen in Polen. Vervolgens ga je naar Auschwitz I, dat diende als administratief centrum voor het hele kamp. Hier krijg je gedurende 2 uur een rondleiding door een Engelstalige museumgids. Daarna word je naar Auschwitz II - Birkenau gebracht, dat ca. 2 km verder ligt. Dit deel diende enkel als concentratiekamp en omvat dus gaskamers en crematoria. Hier spendeer je ca. 1,5 uur waarbij je opnieuw wordt rondgeleid door een Engelstalige gids. Ten slotte word je teruggebracht naar het hotel waar je rond 16:00 zal arriveren. De excursie duurt in totaal ca. 7-8 uur en vindt plaats in een groep van maximaal 30 personen.

Houd er rekening mee dat deze excursie niet aanbevolen wordt aan kinderen jonger dan 14 jaar. Je ontvangt alle informatie over vertrektijd- en plaats als je incheckt bij je hotel.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Betaling

Als je deze reis minimaal 42 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes Limited voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes Limited is geregistreerd in Engeland & Wales onder het nummer 07026107, gevestigd op 120 Holborn, Londen, EC1N 2TD. © Secret Escapes 2020

COVID-19

Wegens de COVID-19 pandemie zijn er mogelijk extra veiligheidsmaatregelen van kracht op de bestemming waar je naartoe wilt reizen. Deze maatregelen kunnen op zeer korte termijn veranderen. Kijk daarom vlak voor vertrek na wat de maatregelen zijn in het land waar je naartoe gaat aan de hand van het overheidsadvies van Nederland.

Bezetting

Maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 2 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijk prijs

Kinderkorting

O.b.v. twee volledig betalende volwassenen kan een kinderkorting worden aangeboden. De korting is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Ticket Auschwitz

Houd er rekening mee dat dit ticket gepersonaliseerd is en niet kan worden gewijzigd. Voor het annuleren van de excursie worden extra kosten in rekening gebracht.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 5 dagen voor vertrek

Valuta

In Polen wordt er betaald met de Poolse zloty (PLN)

Groepsgrootte

Deze reis is individueel, maar de excursie vindt in een groep plaats. Andere reizigers in de groep zijn niet noodzakelijk Nederlanders.