Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief

Wijngenot in Noord-Portugal

  • Anders
  • Prado Melgaco
prijs vanaf € 139 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 278
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Genieten in Noord-Portugal incl. 4-sterrenhotel met ontbijt en wellness, wijnproeverij en welkomstdrankje

Welkom in Melgaço, de meest noordelijke regio van Portugal. Schilderachtig Melgaço ligt aan de rivier de Minho en vormt een prachtig landschap omgeven door wijngaarden. Bij een bezoek aan de wijnmakerij Quintas de Melgaço kun je genieten van de hier geteelde Alvarinho-druivensoort en kom je alles te weten over de wijnbouw van de regio met een lokale gids. Tijdens een wijnproeverij ontdek je zelf de Alvarinho, die populair is vanwege zijn verfrissende tonen. Daarbij heb je ook onbeperkt toegang tot de wellnessruimte van je 4-sterrenhotel en een upgrade naar een deluxe kamer. Met je eigen auto kun je ook naar de omliggende steden zoals Vila Nova de Cerveira, Braga en Guimarães rijden en genieten van de authentieke gastvrijheid en culinaire hoogtepunten. Laat je verleiden door de smaken van Alvarinho en de charme van Noord-Portugal!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 5, 7, 10 of 14 nachten in Melgaço

  • Ontbijt (upgrade naar halfpension mogelijk)

Noord-Portugal

Het noorden van Portugal is een schilderachtig pareltje met heel wat natuurlijke diversiteit. Begeef je vanaf de luchthaven in Porto in je eigen tempo naar het noorden. Onderweg passeer je de culturele steden Guimarães en Braga. Maak een uitstapje naar het historische stadscentrum van Braga en bezoek de oudste kathedraal van Portugal. Het centrum van Braga heeft veel aantrekkelijke oude gebouwen, evenals de kerk Bom Jesus do Monte. Bezoek in Guimarães het historische centrum met zijn charmante pleinen, traditionele huizen en cafés, en neem vervolgens de kabelbaan naar de Penha-heuvel om vanaf de top van het uitzicht te genieten. De kasteelruïnes van Guimarães en de prachtige gotische architectuur van het hertogelijk paleis zijn ook de moeite waard.

Hoe verder je naar het noorden gaat, hoe weelderiger de landschappen... Bij de Rio Minho, aan de grens met Spanje, zijn er verschillende wijnregio's die bekend staan ​​om hun lichte en levendige Vinho Verde en de Alvarinho-variëteit. Laat je verwennen met culinaire hoogstandjes in de talrijke quinta's, de traditionele Portugese wijnkelders, en probeer niet alleen topwijnen, maar ook verse vis, de "caldo verde" (groene soep) typisch voor Portugal en gerookte specialiteiten uit Melgaço.

Andere sensaties in Noord-Portugal zijn raften op de rivier Minho en wandelingen maken door het Peneda-Gerés National Park. Met beide activiteiten leer je de prachtige landschappen van de regio kennen. Verder kun je hier ook kastelen en schilderachtige kerken bezoeken. Het Castello do Melgaço in Vila, de ruïnes van Castro Laboreiro en de kerk van Paderne zijn absoluut een bezoekje waard.

Monte Prado Hotel & SPA

  • Hotel
  • Prado Melgaco, Portugal
Pool & Terrace

Dit 4-sterrenhotel ligt in het centrum van het dorp Melgaço in Portugal. Het hotel heeft een verwarmd binnenzwembad, een wellnessruimte, een bar en een restaurant waar je heerlijke lokale specialiteiten kunt proeven. Gelegen in het hart van de natuur, tussen de rivier de Minho en de bergketens Gerês en Galiz, is het hotel ideaal voor een ontspannen verblijf.

  • +9
Lees meer
Deluxe Room

Comfort tweepersoonskamer

De kamer is 29 m² groot en heeft een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en modern designmeubilair. Voorzieningen zijn onder andere een minibar, een tv, airconditioning en wifi. De badkamer heeft een bad of douche, een föhn en toiletartikelen.

Wijnproeverij bij Quintas de Melgaco

Quintas de Melgaco ligt op ongeveer 1 km van je hotel in Melgaço. Hier word je ingewijd in de geheimen en geschiedenis van de hier geteelde wijnen tijdens een inbegrepen excursie. Een proeverij van twee eersteklas Alvarinho-wijnen wacht op je in een ware droomomgeving. Duur: ca. 1 uur Inbegrepen: Engelssprekende gids en wijnproeverij. Houd er rekening mee dat je je zelf met je huurauto naar de locatie moet begeven.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Max 2 personen en 1 kind t/m 1 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. twee volledig betalende volwassenen kan een kinderkorting worden aangeboden. De korting is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Parkeren

Je parkeert gratis bij het hotel (afhankelijk van beschikbaarheid)