Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Activiteit inclusief

Kunst en cultuur in Florence

  • Stedentrip
  • Italië
prijs vanaf € 99 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 198
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Laat je betoveren door de Renaissancestad Florence met deze citytrip incl. 4-sterrenhotel met ontbijt en stadstour met gids

Florence, de hoofdstad van Toscane, barst van de culturele schatten. Van prachtige Renaissance-architectuur tot historische kunstwerken en indrukwekkende bezienswaardigheden, je vindt het hier allemaal. De oude stad van Florence staat al sinds 1982 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO met haar overvloed aan eeuwenoude kerken, paleizen en werken van meesters zoals Michelangelo, Da Vinci en Botticelli. Geniet tijdens je citytrip van dit overweldigende aanbod van historische en culturele bezienswaardigheden. Laat je door een ervaren gids meenemen door de stad om meer te weten te komen over de geschiedenis van deze stad en te leren waarom de familie De' Medici zoveel invloed had op de stad. Houd je van cultuur, geschiedenis en het Italiaanse leven? Dan is Florence de perfecte stad voor jou!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 2, 3, 4 of 5 nachten in Florence

  • Ontbijt

  • Stadstour door Florence

  • Gebruik van de wellnessruimte met Turks stoombad, whirlpool, sauna en fitnessruimte (alleen in Hotel Grifone)

De hoofdstad van Toscane

Sinds 1982 behoort het historisch centrum van Firenze tot de UNESCO werelderfgoedlijst. Niet zonder reden, natuurlijk. In deze parel van een stad bewonder je de prachtigste architectuur, de meest imposante paleizen én natuurlijk de schitterendste schilderijen uit de Renaissance. Ooit zwaaiden de leden van de beroemde Medici-familie hier de scepter en lieten zij een onmiskenbare indruk op de stad achter. Tegenwoordig oefent Firenze een onweerstaanbare aantrekkingskracht uit op kunst- en cultuurliefhebbers van over de hele wereld. Naast al die pracht en praal geniet je hier natuurlijk ook van de overheerlijke Italiaanse keuken: ga je voor pizza, pasta of risotto? Of wat dacht je van een goede steak? Er gaan geruchten dat je de beste Bistecca alla Fiorentina kunt vinden in restaurant Perseus, vlakbij Piazza della Libertà! En het toetje: huisgemaakte tiramisu of toch een glaasje limoncello? Of gewoon allebei ...

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Stadstour door Florence

Ontdek de mooiste bezienswaardigheden van Florence tijdens deze inbegrepen stadstour met gids. Maak kennis met de kunst, geschiedenis en architectuur van de Italiaanse Renaissancestad, treed in de voetsporen van Dante Alighieri, Michelangelo, Leonardo da Vinci en Galileo Galilei en leer meer over de invloed van de familie de Medici op Florence. Je gids laat je de meest authentieke wijken zien en leidt je naar de prachtige pleinen van het stadscentrum. Je bezoekt de kathedraal van Florence met de imposante koepel van Brunelleschi, de klokkentoren van Giotto, de Paradijsdeur en de doopkapel van San Giovanni.

  • Duur: ca. 1,5 uur op dag 2 van je trip
  • De excursie vindt plaats in het Engels.
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting €4,90 per persoon per nacht (vanaf 12 jaar, ter plaatse te betalen)
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Max. 2 volwassenen en 1 kind t/m 2 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden kunnen kinderen korting op hun verblijf krijgen. De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Groepsgrootte

Deze reis is individueel, maar de excursies of transfers vinden in groepen plaats. Andere reizigers zijn niet noodzakelijk Nederlanders.