Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Vlucht inclusief
  • Accommodatie inclusief

5-sterren strandvakantie op Bali met luxe suite

  • Vakantie
  • Denpasar City
prijs vanaf € 1.129 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 2.258
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Laat je in de watten leggen in het 5-sterrenresort Fairmont aan de kust van Bali en kies uit prachtige suites

Met haar weelderige landschappen, sensationele kustlijnen en boeiende spirituele cultuur is Bali een van de meest aantrekkelijke eilanden ter wereld. Je maakt tijdens deze vakantie kennis met een mix van het traditionele en moderne Balinese leven in het charmante vissersdorp Sanur met haar kleurrijke jukungboten. Heb je zin in avontuur? Dan kun je vanuit Sanur tripjes maken naar de nabijgelegen kleinere eilanden Lembongan en Penida.

Je verblijft in het resort Fairmont Sanur Beach Bali dat doet denken aan lang vervlogen tijden en dichtbij brede gouden zandstranden ligt. Hier kun je heerlijk ontspannen wanneer je geen tempels en rijstterrassen in de omgeving aan het bewonderen bent. Vind ultieme ontspanning in de spa, neem het prachtige uitzicht vanuit de infinity pool in je op en geniet van de ruimte in je luxe suite. De butler die 24 uur per dag tot je beschikking staat zorgt ervoor dat het je aan niks ontbreekt.

Deze aanbieding is inclusief:
  • Fairmont Sanur Beach Bali: 7, 10, 12 of 14 nachten

  • Ontbijt (upgrade naar halfpension of volpension mogelijk)

  • 1 spabehandeling 60 min. voor 2 pers

  • Dagelijkse spabehandeling 60 min. voor 2 pers (Alleen bij de Signature suite SPA)

  • 24-uurs butlerservice per suite

  • Transfers tussen hotel en vliegveld zijn bij te boeken

  • Retourvlucht van naar Kuta

  • Houd er rekening mee dat er mogelijk extra reisdagen/nachten in het vliegtuig of onderweg zijn

Bali, paradijselijk eiland

Het kleinste eiland in de Indonesische archipel is ook het meest bezochte eiland. En eenmaal aangekomen, zul je snel begrijpen waarom. Beeldschone kusten met laaghangende kokospalmen, grenzend aan azuurblauw water, zijn rijkelijk aanwezig. Net als rijstvelden, ongerepte bossen met levendige kleuren en vulkanische vlaktes van grote schoonheid. Bovendien vind je er een rijke en exotische cultuur waar je maar al te graag kennis mee maakt. Ja, Bali kun je met een gerust hart een paradijs noemen. En dat paradijs ligt nu aan je voeten met een 5-sterrenresort aan het strand als uitvalsbasis. Geniet met volle teugen!

Fairmont Sanur Beach Bali

  • Hotel
  • Jalan Kusuma Sari No 8, Indonesië
Pier Eight Beach Bar at Fairmont Sanur Beach Bali

Het resort Fairmont Sanur Beach Bali ligt aan de kilometerslange stranden van de zuidoostkust van Bali. In de omgeving vind je veel drukke steden, maar Sanur zelf is een wat kleiner charmant en sfeervol stadje met authentieke vissersboten in overvloed aan de kust. Geniet van prachtige zonsondergangen vanuit het buitenzwembad van het resort met uitzicht op de oceaan of ontspan op het privéstrand van het resort. Ontsnap aan het dagelijkse leven met alle gemakken die je je maar kunt wensen zoals een 24-uursbutlerservice, een spa en uitstekende restaurants.

  • +7
Lees meer
Seating area - Fairmont suite

Suite met tuinzicht

Geniet van 90 m² ruimte in de Suites met tuinzicht, die zijn voorzien van een inloopkleedruimte, een superkingsize bed, een eigen buitenterras en een extra groot ligbed. Elke suite is voorzien van een 24-uursbutlerservice.

Bed - Fairmont suite

Suite met zeezicht

Geniet van 90 m² ruimte in de Suites met zeezicht, die zijn voorzien van een inloopkleedruimte, een super kingsize bed, een eigen buitenterras en een extra groot ligbed. Elke suite is voorzien van een 24-uursbutlerservice.

Bed - Deluxe suite

Deluxe suite met tuinzicht

Verwacht superieure luxe en 136 m² aan ruimte in de Deluxe suites, die zijn voorzien van op maat gemaakte meubels, een inloopkleedruimte, een superkingsize bed, een eigen buitenterras en een extra groot ligbed. Elke suite is voorzien van een 24-uursbutlerservice.

Bed - Signature suite

Signature SPA-suite met tuinzicht

Kies voor ultieme ontspanning in een Signature SPA-suite. Ze zijn super ruim met 181 vierkante meter en beschikken over een aparte spa-behandelkamer, een luxe Lunar-bad en stoombad, plus op maat gemaakte meubels en unieke lokale kunstwerken. Elke suite is voorzien van een 24-uursbutlerservice

Optionele excursies

Om je vakantie nog onvergetelijker te maken kun je optionele excursies boeken. Je boekt en betaalt deze excursies tijdens het boekingsproces. Alle benodigde informatie ontvang je voor je vertrek.

• Hoogtepunten van Bali tour (volledige dag) • Bekijk een traditionele Barong-dansvoorstelling in het dorp Batubulan en bezoek vervolgens de zuiverende Tirta Empul-watertempel op de Penelokan-heuvel. Ontdek vervolgens het Gunung Kawai Royal Monument met zijn spectaculaire uitzicht op de vallei en daal ongeveer 300 treden af ​​naar de koninklijke graven en hermitage-grotten. Geniet van een lunch in Kintamani, met uitzicht op de bijzondere Batur-vulkaan en het enorme kratermeer. Ga ten slotte naar de trapsgewijze rijstterrassen van Tegalalang en stop voor een kijkje in de vele kunstgalerijen van Ubud. - Duur van de tour: 9-10 uur. - Ophaalservice vanaf Fairmont Sanur Beach Bali om 8.30 uur.

• Tanah-Lot tour bij zonsondergang (halve dag) • Deze middagexcursie neemt je mee naar de koninklijke watertempel, Taman Ayun, wat zich vertaalt als ‘prachtige tuin’, voordat je met een gids naar het prachtige Tanah Lot gaat. Leer meer over de rol van deze unieke tempel in het Balinese hindoeïsme en kijk hoe de zon in de glinsterende oceaan zakt achter de tempel - een van de meest betoverende bezienswaardigheden op het eiland. - Duur van de tour: 6 uur. - 13.30 uur pick-up van Fairmont Sanur Beach Bali.

• Ubud tour (volledige dag) • Begin de tour in Bali Bird Park, de thuisbasis van honderden soorten vogels van over de hele wereld. Stop vervolgens bij het dorp Batuan en verken Pura Desa Batuan, een van de oudste en mooiste tempels van Bali. Ga daarna naar Ubud en maak een mooie wandeling door de rijstvelden naar het Sari Organic-restaurant, waar je kunt genieten van een heerlijke, gezonde lunch. Wandel over de markt van Ubud en laat je vervolgens meenemen naar Goa Gajah, of ‘Olifantengrot’, een toevluchtsoord voor meditatie dat dateert uit de 11e eeuw. - Duur van de tour: 9-10 uur. - Ophaalservice vanaf Fairmont Sanur Beach Bali om 8.30 uur.

• Uluwatu tempel & Kecak dans excursie (halve dag) • In de namiddag ga je naar het legendarische Padang-Padang-strand, een van de meest iconische surfspots van Bali. Vervolgens word je naar de Uluwatu-tempel gereden, gelegen op een steile klif boven de Indische Oceaan. Hier bekijk je bij zonsondergang een ​​traditionele Kecak-dansvoorstelling, die het mythische liefdesverhaal van Rama en Shinta vertelt door middel van hypnotiserende gezangen en uitgebreide kostuums. - - Duur van de tour: 4-5 uur. - 14.30 uur pick-up van Fairmont Sanur Beach Bali.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Upgrades naar halfpension en volpension zijn bij te boeken
  • Transfers tussen hotel en vliegveld zijn bij te boeken
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Prijswijzigingen

Houd er rekening mee dat de vluchten die bij deze aanbieding inclusief zijn onderhevig zijn aan de huidige beschikbaarheid en prijs en tijdens je boekingsproces kunnen veranderen. Als dit het geval is, zullen we je dit altijd laten weten tijdens het boekingsproces.

Bezetting

Maximaal twee volwassenen en één kind tot 12 jaar per kamer

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden krijgen kinderen korting op hun verblijf. De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien. Ga verder in het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien.

Baby's van 0 tot 1 jaar krijgen korting op het vliegticket, maar krijgen geen eigen stoel in het vliegtuig toegewezen of ingecheckte bagage

Huisdieren

Niet toegestaan

Vluchttijden

Let op: Vluchttijden zijn onder voorbehoud en kunnen gewijzigd worden door de luchtvaartmaatschappij. Vergeet niet om de actuele vluchttijden voor vertrek te bekijken op de website van de luchtvaartmaatschappij of het vliegveld om teleurstellingen of onverwachte situaties te voorkomen.

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek