Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Doe nieuwe energie op in tropisch Khao Lak

  • Vakantie
  • Khaolak
prijs vanaf € 219 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 438
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Ga voor ultieme ontspanning in een exotisch 5-sterren strandresort met 7, 10, 12 of 14 overnachtingen incl. dagelijks ontbijt en transfers

Weelderige tropische bossen, uitnodigend helderblauw oceaanwater dat glinstert in de zon.. dit is de perfecte plek om te genieten van totale rust en ontspanning. In het exotische Mai Khao Lak-resort kun je je perfect onderdompelen in het relaxte strandleven van Khao Lak, ver weg van toeristische drukte. Wandel over het zachte zand van de witte stranden, luier in de schaduw van palmbomen en duik in het kristalheldere water om te zwemmen of op je gemakje rond te dobberen. Verder heb je alle luxe die je je maar kunt wensen binnen handbereik bij je stijlvolle overnachtingsplek. Geniet van cocktails bij het zwembad, volg een optionele kookles of kom volledig tot rust met een heerlijke massage in de spa. Ben je klaar voor deze droomvakantie?

Deze aanbieding is inclusief:
  • Mai Khao Lak Beach Resort & Spa: 7, 10, 12 of 14 nachten

  • Ontbijt

  • Retourtransfer tussen vliegveld en hotel

Een oase van rust in Khao Lak

Op slechts 80 km van Phuket vind je Khao Lak, een verborgen juweeltje dichtbij de Andaman-eilanden en een van de mooiste en rustigste strandresorts van Thailand. Groene glooiende heuvels sieren hier het landschap en de kustlijn bestaat uit uitgestrekte verleidelijke stranden die je uitnodigen voor een ontspannen wandeling, een paar uurtje zonnebaden of een duik in de kalme golven.

Met drie nationale parken, tropische bossen en ongerepte witte zandstranden biedt Khao Lak je de perfecte plek om te genieten van totale rust om je batterij weer op te laden. Geniet van de ontspannen sfeer die hier hangt met een drankje in een lokale bar, smul van een lokale maaltijd of bewonder de heldere sterrenhemel boven de oceaan. Pure magie op Khao Lak!

Mai Khao Lak Beach Resort & Spa

  • Hotel
  • Khaolak, Thailand

Het 5-sterren Mai Khao Lak Beach Resort & Spa is de perfecte plek om te genieten van rust en ruimte terwijl je wordt omringd door weldadige luxe. Het resort is gelegen in het weelderige landschap van Khao Lak en het heeft ruime suites gelegen rond een prachtig buitenzwembad, 5 familiezwembaden en de Mind Spa waar je je in de watten kunt laten leggen met allerlei verkwikkende massages en spabehandelingen. Het Sky Restaurant and Bar van het hotel serveert verse snacks, maaltijden en drankjes die heerlijk smaken. Verder is de Pool Bar een goede plek om te genieten van een verfrissend drankje en het prachtige uitzicht.

  • +1
Lees meer

Deluxe suite premium

De Deluxe suite premium is ong. 55 m² groot, gelegen op de bovenste verdieping met prachtig uitzicht op de oceaan en het resort. Geniet van een ruim kingsize bed of twee eenpersoonsbedden, een eigen badkamer met douche en een woongedeelte om in stijl in te ontspannen.

Optionele excursies

Om je verblijf nog gedenkwaardiger te maken, kun je tijdens het boekingsproces kiezen uit de onderstaande optionele excursies:

• Thaise kookles incl. lunch • Ontdek hoe je heerlijke Thaise gerechten kunt maken, gebruikmakend van allerlei kruiden en smaken die het extra lekker maken, gevolgd door een heerlijke lunch om alles te kunnen proeven.

• Les in fruit snijden • In deze leuke les leer je hoe je de uitgebreide showstukken maakt van een stuk fruit of groente en ze om kunt toveren tot een eetbaar kunstwerk.

• Touch of Love spabehandeling voor twee • Geniet van een romantische en ontspannende spabehandeling, inclusief een Samunprai lichaamspakking, bloemenbad en aromatherapiemassage voor drie uur totale gelukzaligheid en ontspanning.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Max 4 personen per kamer

Vaccinaties

Wanneer je naar Thailand reist, worden vaccinaties tegen Hepatitis A en DTP aanbevolen. Raadpleeg je huisarts, de GGD of de website van de Rijksoverheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek