Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief

Wellnessparadijs in Abano Terme

  • Anders
  • Italië
prijs vanaf € 229 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 458
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Laat jezelf verwennen in Abano Terme en kom tot rust tussen de Italiaanse heuvels! Incl. hotel, half- of volpension en wellness

Ontdek de heilzaamheid van de warmwaterbronnen in dit stadje aan de voet van de Eugadische Heuvels. Al meer dan 2000 jaar wordt dit water geroemd om zijn helende werking. Hierdoor is Abano Terme het belangrijkste en oudste thermische centrum in Europa. Daarbij krijg je er ook nog eens een mild klimaat en een prachtig landschap bovenop! Laat de levensgenieter in je naar boven komen, want het wellnessparadijs Abano Terme wacht op je!

Deze aanbieding is inclusief:
  • 4, 5 of 7 nachten in Abano Terme

  • Halfpension of volpension afhankelijk van hotel (exclusief drankjes)

  • Toegang tot het wellnesscentrum van het hotel incl. thermale baden en sauna

  • Andere wellness-ervaringen (afhankelijk van hotel waarin je verblijft)

Abano Terme, de Italiaanse bronnenstad

Iedereen kent de Italiaanse keuken maar wist je dat Italië ook een wellness paradijs is? In het hart van de Veneto regio vind je namelijk Abano Terme, een stadje dat bekendstaat om de helende werking van zijn warmwaterbronnen. Zelfs de Romeinen waren hier al van overtuigd! De thermominerale eigenschappen van dit water zijn namelijk uniek in de wereld dankzij de specifieke geologie van het gebied. Geniet van een massage in de spa, kom helemaal tot rust in het warme water van de thermale baden of ondervind de genezende kracht van modder therapie. Bovendien vormen de Euganische Heuvels de ideale setting hiervoor. Kortom, pure verwennerij!

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Vervoer
  • Toeristenbelasting € 2,- per persoon per nacht
  • Drankjes tijdens de maaltijden
Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Max. 4 personen per kamer

Eenpersoonstoeslag

Ben je een avontuurlijke soloreiziger? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

Kinderkorting is afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur: ga verder met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Derdepersoonskorting

Een derde persoon krijgt korting op het hotelverblijf. De korting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga verder met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Huisdieren

Niet toegestaan

Travel documents

You will receive your travel documents 5 days before departure. Vouchers, documents and further travel information will be given to you upon arrival.