Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief

Het beste van Dubai

  • Stedentrip
  • Verenigde Arabische Emiraten
prijs vanaf € 69 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 138
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Beleef een unieke vakantie in Dubai incl. verblijf in luxe hotel, ontbijt en optionele excursies

Deze stad in het midden van de woestijn zal je niet koud laten! Bereid je voor op een buitengewoon verblijf dat gekenmerkt wordt door grootsheid en decadentie. Hier breek je bijna je nek wanneer je omhoog kijkt om de torenhoge wolkenkrabbers te bewonderen, kan je de adrenaline voelen pompen wanneer je de skipiste afdaalt of via de waterglijbaan in het waterpretpark naar beneden roetsjt, zijn er zowel authentieke soeks als moderne winkelcentra waar je naar hartenlust kan shoppen en eindig je de dag met een indrukwekkende waterfonteinenshow of onder een schitterende sterrenhemel in de woestijn ... Waar wacht je dus nog op?

Deze aanbieding is inclusief:
  • 3, 4, 5 of 7 nachten in een 4- of 5- hotel in Dubai

  • Ontbijt, met de mogelijkheid om te upgraden naar halfpension met 1 drankje p.p. per maaltijd of volpension

Luxe en design in Dubai

Dubai is de stad van alle superlatieven: de hoogste toren, het meest luxueuze hotel, de grootste skipiste. In deze ongelooflijke stad die herrees uit de woestijn, hebben dromen geen grenzen, net als de wolkenkrabbers die er staan. Een shopping-sessie met haaien als decor (in de Dubai Mall), skiën in het shoppingcentrum (in Ski Dubai), het uitzicht vanaf de top van de Burj Khalifa, of het 7-sterren hotel Burj Al-Arab.

Dubai is ook een stad van entertainment, Las Vegas is er niets bij! Bezoek het artificiële meer van de Burj Khalifa om de fonteinshow met licht en muziek te bewonderen, zoek afkoeling in het Aquaventure Waterpark, ga op zoek naar souvenirs en specerijen in de soeks en wandel naar de Miracle Garden, een ongelooflijke tuin waar landschapsarchitecten hun fantasie de vrije loop hebben gelaten.

Hotel

We werken samen met onze betrouwbare partners in de regio om je het best mogelijke verblijf te bieden.

Nadat je een datum hebt geselecteerd in de kalender, krijg je alle informatie over het hotel waarin je zult verblijven te zien.

Faciliteiten van alle hotels

Lees meer
Optionele excursies

Om het meeste uit je verblijf te halen, heb je de mogelijkheid om de optionele excursies hieronder te boeken. Deze tours kunnen tijdens het boekingsproces direct worden geselecteerd en afgerekend. Hou er rekening mee dat de onderstaande beschrijvingen je een idee geven van hoe je excursies eruit zullen zien. Afhankelijk van de geselecteerde touroperator, kan de route worden gewijzigd.

• Stadstour Dubai • Dubai is een ultramoderne stad vol contrasten. Naast de immense hotels, zul je de rijke woonwijken van de stad ontdekken, met hun villa's en enorme paleizen. Maar ook het oude centrum van Dubai ga je verkennen. Bewonder hier de Jumeirah-moskee, de residentie van Sheikh Saeed Al-Maktoum, en wandel tot de Khor Dubai - waar je kan genieten van een panoramisch uitzicht over de stad!

• Bezoek Abu Dhabi • Profiteer van je verblijf om het culturele erfgoed van de stad Abu Dhabi te ontdekken, de andere parel van de Emiraten, op ongeveer 2 uur rijden van Dubai. Je zult eerst de Sheikh Zayed-moskee, de grootste van de Verenigde Arabische Emiraten, en de achtste grootste ter wereld, ontdekken. Dit gebouw kan maar liefst 40.000 gelovigen verwelkomen! Je bezoekt ook Heritage Village, een gereconstrueerd traditioneel dorp waar je een glimp van het leven in de woestijn opvangt.

• Woestijnsafari in Dubai • Het is moeilijk te geloven wanneer je aan het wandelen bent in het stadscentrum, maar Dubai is een stad die is 'opgedoken' uit de woestijn. Beeld je dit decor in: gouden zandduinen onder je voeten, de warme zon die het zand doet schitteren ... En de plotse rust na de stedelijke drukte. Je eindigt deze excursie met een barbecue in een traditioneel kamp, ​​een optreden van een buikdanseres en je handen laten beschilderen met henna; laat je meeslepen door deze unieke sfeer!

• Toegangstickets Burj Khalifa • Breng een bezoekje aan deze wolkenkrabber, het hoogste gebouw van de wereld met haar 828 meter. Vanuit de wolkenkrabber heb je een prachtig uitzicht over Dubai.

• Dhow cruise met diner • Ervaar Dubai vanuit een ander perspectief terwijl je zachtjes op de Dubai Creek vaart op een traditionele Arabische dhow-boot. Aan boord wacht er een uitgebreid feestbuffet op je met zowel Arabische als internationale gerechten, met uitzicht op de glamoureuze waterkant van Dubai en de prachtig verlichte skyline.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Toeristenbelasting per kamer per nacht (ter plaatse te betalen)
  • Eventuele fooi voor chauffeurs / gidsen (reken ongeveer € 15,- tot € 25,- per boeking)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Minimaal 2 personen en maximaal 2 volwassenen en 1 kind t/m 5 jaar per kamer

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag van 100% op de hotelprijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden krijgen kinderen korting op hun verblijf. De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Babybed

Niet beschikbaar

Huisdieren

Niet toegestaan

Reisdocumenten

Je ontvangt de reisbescheiden uiterlijk 7 dagen voor vertrek

Vaccinaties

Wanneer je naar de Verenigde Arabische Emiraten reist, worden vaccinaties tegen Hepatitis A en DTP aanbevolen. Raadpleeg je huisarts, de GGD of de website van de Rijksoverheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies.

Paspoort

Je paspoort dient over minstens 2 lege pagina's te beschikken en bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten nog 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de Rijksoverheid en de ambassade te bezoeken.

Valuta

In de Verenigde Arabische Emiraten betaal je met de Dirham (AED)

Groepsreizen

Deze rondreis is individueel, maar het is mogelijk dat je onderweg samen met anderen reist De transfers worden mogelijk gedeeld met andere reizigers De excursies kunnen georganiseerd worden in groep indien andere reizigers van TravelBird of Secret Escapes hun reis op dezelfde datum geboekt hebben als jij

Standaarden

In Dubai kunnen andere standaarden gelden dan in Europa

Vergelijkbare accommodatie

Omdat we jou een zo goed mogelijke vakantie willen bezorgen, bieden we soms reizen aan met een selectie van hotels (allemaal met dezelfde sterrenclassificatie, pensionbasis, kamertype en locatie). Meestal verblijf je in het hotel dat in onze beschrijving staat, maar we kunnen niet altijd de exacte accommodatie garanderen zoals weergegeven op de website. Je ontvangt de definitieve accommodatie uiterlijk 7 dag voor vertrek.

Ramadan

Als je tijdens de Ramadan reist, houd er dan rekening mee dat het niet mogelijk is om te eten of te drinken in openbare ruimtes (sommige bars kunnen overdag ook gesloten zijn)