Sorry, deze aanbieding is verlopen.

  • Accommodatie inclusief
  • Transfer inclusief

Eilandgeluk in een luxe strandresort op Zanzibar

  • Anders
  • Jambiani
prijs vanaf € 209 per persoon
  • totaalprijs vanaf € 418
  • ]
  • Prijs voor: 2 volwassenen

Wij weten dat je plannen kunnen veranderen. Met onze flexibele vakantieaanbiedingen kun jij je reis indien nodig wijzigen!

Je kunt kiezen uit alle beschikbare alternatieve data. Inclusief terugbetaalbare opties. Algemene voorwaarden van toepassing!

Waan je in een tropische droom in het stijlvolle Reef & Beach Resort op Zanzibar incl. all-inclusive verblijf en transfers

Eindeloos lijkende witte zandstranden, de rustige en heldere Indische Oceaan overal om je heen en een warme tropische bries die heerlijke geuren over het eiland blaast.. in het idyllische Reef & Beach Resort op Zanzibar valt alle stress vanzelf van je schouders af. Dit all-inclusive resort is de perfecte plek om te genieten van ultieme ontspanning. Geniet hier van de stralend blauwe lucht terwijl je zachtjes heen en weer wiegt in een hangmat, drink een verfrissende cocktail bij het ruime zwembad, neem een duik in de lekker warme zee en voel de zon op je huid. Heb je zin in een avontuur? Ga dan voor een optionele excursie en kom meer te weten over het verleden van Zanzibar als specerijeneiland bij een kruidenkwekerij en -dorp, bij een historisch marktstadje of op het mysterieuze Prison Island. De weelderige natuur rondom het resort ligt te wachten om ontdekt te worden door jou. Wanneer breng jij een bezoek aan dit paradijs op aarde?

Deze aanbieding is inclusief:
  • 3, 7, 10 of 14 overnachtingen in het Beach & Reef Resort op Zanzibar

  • All-inclusive

  • Retourtransfer tussen resort en vliegveld

  • Houd er rekening mee dat er mogelijk extra reisdagen/nachten in het vliegtuig of onderweg zijn

Reef & Beach Resort

  • Hotel
  • Jambiani, Tanzania
Lead

Dit idyllische strandresort aan de spectaculaire oostkust van Zanzibar, het 'specerijeneiland' van Afrika, ligt op steenworp afstand van het smetteloos witte Shungi beach dat wordt overspoeld door het turquoise water van de Indische Oceaan. Het resort is ingericht in een traditionele Zanzibari stijl, met rieten sala's met hoge daken en gordijnen om je koel te houden.

Neem een verfrissende duik in een van de twee buitenzwembaden, of neem een duik in het azuurblauwe water even verderop. Als je toe bent aan een drankje, is er een strandbar met cocktails en een relaxte lounge, ideaal om later op de avond van een drankje te genieten. Het culinaire aanbod bestaat uit een buffet en een à-la-cartemenu met Afrikaanse gerechten die met liefde zijn bereid.

  • +4
Lees meer
Suite room Mangrove/Pool view

Mangrove Suite

De Mangrove Suite is ong. 45 m² groot met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden met een muskietennet. Verder is de suite voorzien van airconditioning, gratis wifi, thee- en koffiefaciliteiten en een eigen badkamer met een douche, toiletartikelen en een föhn.

Optionele excursies

Om je verblijf nog onvergetelijker te maken, kun je tijdens het boekingsproces kiezen uit de volgende optionele excursies:

• Bezoek specerijenkwekerij (halve dag) • Zanzibar stond ooit bekend als het specerijeneiland door de export van geurige kruiden en specerijen over de hele wereld. Volg een rondleiding door een kruidendorp om van de authentieke Swahili-keuken te proeven en te zien hoe de verse kruiden hier gekweekt worden.

• Bezoek aan Stone Town (halve dag) • Verken de kronkelende smalle straatjes van Stone Town, gevuld met bijzondere gebouwen die de geschiedenis van het eiland hebben gevormd, waaronder de Slavenmarkt en het Sultan's Palace Museum. Geniet verder van de bruisende sfeer van de kruidenmarkten en maak een optionele stop bij het Zanzibar Coffee House voor een heerlijke verfrissing.

• Bezoek aan Prison Island (halve dag) • Dit eiland werd ooit gekocht door een Arabier om slaven op te sluiten, maar uiteindelijk zijn er nooit mensen gevangen gehouden hier. In plaats daarvan is dit tropische toevluchtsoord een thuis voor prachtige reuzenschildpadden en kleurrijke vissen geworden. Je bezoekt het schildpaddenreservaat voordat je het eiland op je gemak gaat verkennen, met de mogelijkheid om te snorkelen of te ontspannen op het strand.

Alle excursies zijn inclusief een privétransfer met chauffeur en een lokale gids die je op de bestemming zal ontmoeten.

calendar illustration
Bekijk prijzen en beschikbaarheid voor deze aanbieding
Exclusief
  • Boekingskosten € 10.
  • Visumkosten
  • Toeristenbelasting (ongeveer USD $ 1 per persoon per nacht)
Betaling

Als je deze reis minimaal 35 dagen voor je vertrek boekt, dan kan je ervoor kiezen om in termijnen te betalen. De waarborg zal 50% van de totaalprijs bedragen, plus de boekingskosten en de reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing). Je vindt de bedragen van elke betaling en uiterste datum voor elke betaling in de laatste stap van het boekingsproces.

Aanvullende informatie
Voorwaarden

Je boeking is een rechtstreeks contract tussen jou en Secret Escapes GmbH voor het leveren van je pakket. Secret Escapes treedt op als de verantwoordelijke touroperator en is daarom aansprakelijk voor de correcte uitvoering van de overeenkomst. Voorwaarden en het annuleringsbeleid zijn van toepassing op deze boeking.

Secret Escapes GmbH, ingeschreven in het handelsregister van de districtsrechtbank van Charlottenburg onder nummer HRB 138671 B, met kantooradres c/o WeWork, Friedrichstraße 76, 10117 Berlijn.

Paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten

De paspoort-, visum- en gezondheidsvereisten (inclusief die in verband met COVID-19) op het moment van boeken kunnen worden geraadpleegd op de website van Buitenlandse Zaken van je eigen overheid via deze links: Nederland of België. Het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je hele reisgezelschap in het bezit is van de benodigde reis- en gezondheidsdocumenten, en voldoen aan alle andere immigratie- en inreisvereisten, voordat je op reis vertrekt.

Richtlijn (EU) 2015/2302

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. Onderneming Secret Escapes GmbH is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. Onderneming Secret Escapes GmbH beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om u terug te betalen en, indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen, te repatriëren ingeval zij insolvent wordt/worden.
Meer informatie over basisrechten krachtens Richtlijn (EU) 2015/2302

Reisverzekering

Wij raden je aan een passende verzekering af te sluiten voor het soort reis dat je hebt geboekt, of het nu gaat om een binnenlandse of buitenlandse reis. Afhankelijk van je beschermingsniveau (en wij raden altijd een zo uitgebreid mogelijke dekking aan), dekt je reisverzekering annuleringen, medische zorg, familiale noodgevallen, verlies van bagage, insolventie van de touroperator en andere risico's.

Bezetting

Max. 3 personen per suite

Eenpersoonstoeslag

Reis je alleen? Dan betaal je een toeslag afhankelijk van de gekozen reisperiode en reisduur. In het boekingsproces zie je de uiteindelijke prijs

Kinderkorting

O.b.v. 2 volbetalenden krijgen kinderen t/m 2 jaar korting op hun verblijf. De kinderkorting is gebaseerd op de vertrekdatum en de duur van de reis. Ga door met het boekingsproces om de uiteindelijke prijs te zien

Babybed

Het is mogelijk om tijdens deze reis een babybedje te huren tegen betaling van $ 12,50 per nacht. Neem voor meer informatie contact op met de klantenservice.

Huisdieren

Helaas niet toegestaan

Travel documents

You will receive your travel documents 5 days prior to departure at the latest

Vaccinaties

Wanneer je naar Zanzibar reist, worden vaccinaties tegen gele koorts, DTP (Difterie, Tetanus, Polio), Hepatitis A en een cholerastempel aanbevolen. Raadpleeg je huisarts of de website van de overheid voor een actueel en persoonsgebonden gezondheidsadvies

Paspoort

Je paspoort dient bij aankomst in Zanzibar nog minimaal 6 maanden geldig te zijn. Voor actuele informatie m.b.t. reisdocumenten adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Visum

Wanneer je met een Nederlands paspoort naar Zanzibar reist, is een visum vereist. Voor actuele informatie m.b.t. een visum adviseren wij je de website van de overheid en de ambassade te bezoeken

Kwaliteitsstandaarden

Houd er rekening mee dat de kwaliteitsnormen van hotels, faciliteiten, vervoer en wegen niet altijd voldoen aan de normen die je gewend bent in Europa

Valuta

In Tanzania en Zanzibar betaal je met de Tanzaniaanse Shilling (TZS)

Locatie

Reef & Beach Resort ligt op ca. 7 km van het dorp Jambiani en op ca. 32 km van Jozani Forest.